H Samsung Electronics Co., Ltd. προσκαλεί τους φίλους της να παρακολουθήσουν ζωντανά την online Samsung Galaxy Unpacked εκδήλωση με θέμα «Είναι το καλό, αρκετά καλό;», που θα πραγματοποιηθεί 11 Αυγούστου 2021, στις 17:00. Κατά τη διάρκεια της virtual εκδήλωσης, η εταιρεία θα παρουσιάσει την καινούργια σειρά Galaxy Z, που αναμένεται να αναδιαμορφώσει  την κατηγορία των smartphone και να επαναπροσδιορίσει τις εμπειρίες των χρηστών. Οι προεγγραφές έχουν ξεκινήσει στο https://www.samsung.com/gr/unpacked/.
 

«Στις μέρες μας, ο κόσμος χρειάζεται ευέλικτες τεχνολογίες που προσφέρουν την ευκαιρία για εξερεύνηση. Στη Samsung, οι άνθρωποι βρίσκονται στην καρδιά όλων όσων κάνουμε. Αφουγκραζόμαστε διαρκώς τα σχόλια των χρηστών, ώστε να διασφαλίσουμε πως κάθε νέα συσκευή και εμπειρία που δημιουργούμε φέρει ουσιαστικές καινοτομίες. Θέλουμε να εμπλουτίσουμε τη ζωή όλων, ανεξαιρέτως. Από επικές κάμερες και ζωντανές, συναρπαστικές εμπειρίες προβολής έως μπαταρίες μεγάλης διάρκειας και ισχυρά συστήματα ασφαλείας, εστιάζουμε σε αυτό που έχει σημασία για τον κάθε ένα χρήστη» δήλωσε ο Dr. TM Roh, Πρόεδρος & Επικεφαλής του Mobile Communications Business της Samsung Electronics.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης: Samsung: Διέρρευσαν όλες οι συσκευές που θα παρουσιάσει η εταιρεία τον Αύγουστο

Εκτός από συναρπαστικές εμπειρίες, η Samsung φροντίζει και για αξιόπιστες εμπειρίες. Με σημαντικές συνεργασίες με εταιρείες, όπως η Google και η Microsoft, η εταιρεία παρέχει ασφαλή και βελτιστοποιημένη τεχνολογία κινητών συσκευών για το σύγχρονο, ταχέως εξελισσόμενο και διασυνδεδεμένο κόσμο. Αναπτύσσει διαρκώς τις στρατηγικές συνεργασίες της για τη δημιουργία προηγμένων λύσεων ασφαλείας που διατηρούν τις συσκευές και τα δεδομένα ασφαλή. Επιπλέον, για την τρίτη γενιά των Galaxy Z, η Samsung έχει αναπτύξει ακόμα περισσότερες εφαρμογές συνεργατών, που αξιοποιούν στο έπακρο την ευέλικτη αναδιπλούμενη μορφή.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφθείτε: https://www.samsung.com/gr/unpacked/

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης