Ο Πρόεδρος και Επικεφαλής του MX Business της Samsung, TM Roh, δίνει μια μικρή γεύση από το επερχόμενο Samsung Galaxy Unpacked event που θα πραγματοποιηθεί το Φεβρουάριο. Η νέα σειρά Samsung Galaxy S είναι εδώ και προσφέρει στους χρήστες μια αναβαθμισμένη εμπειρία παραγωγικότητας και δημιουργικότητας με την κάμερα επαγγελματικών προδιαγραφών, την ισχυρή απόδοση και την επαναστατική λειτουργία Nightography.
 

Όταν κοιτάζω γύρω μου, μένω έκπληκτος από την καινοτομία που υπάρχει στον κόσμο μας σήμερα. Είμαι ακόμη πιο ενθουσιασμένος για την πρόοδο των smartphones. Πρόκειται για μια συσκευή που άνοιξε το δρόμο σε νέους ψηφιακούς κόσμους, όπως η απομακρυσμένη εργασία, η εκπαίδευση, η ψυχαγωγία και η άθληση, ενώ έδωσε τη δυνατότητα να μπορεί κανείς να απαθανατίζει, να εξερευνά και να επικοινωνεί με όποιον και όποτε επιθυμεί, με ένα απλό άγγιγμα.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το smartphone αποτελεί μια πύλη για απεριόριστη πρόοδο, γι’ αυτό και στη Samsung δεν θεωρούμε τίποτα δεδομένο.

Dr. TM Roh, Πρόεδρος και Επικεφαλής του MX Business στη Samsung Electronics

Η πρόοδος στην καινοτομία των κινητών συσκευών όσο εξελίσσεται ο κόσμος, δεν είναι αρκετή από μόνη της. Στη Samsung, χρειάζεται να είμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά, ώστε η τεχνολογία μας να αλλάζει τον τρόπο που βιώνουμε τον κόσμο γύρω μας και να διευκολύνει τις ζωές μας. Γι’ αυτό προκαλούμε συνεχώς τον εαυτό μας να σπάσει τους κανόνες σε σχέση  με τις δυνατότητες ενός smartphone.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σπάμε τους κανόνες: Ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία των smartphones
 

Το 2011, το Samsung Galaxy Note συνδύασε την ευκολία και τη φορητότητα των smartphones με τη μεγάλη οθόνη και τη λειτουργία καταγραφής σημειώσεων ενός tablet. Ακόμη και αν κάποιοι αμφισβήτησαν την οθόνη 5,3 ιντσών που τότε θεωρούνταν τεράστια, το Note δημιούργησε μια κληρονομιά, με την μεγάλη οθόνη να αποτελεί πλέον πρότυπο στην αγορά. Επίσης, το S Pen εξέπληξε τους πάντες, γεφυρώνοντας το χάσμα μεταξύ δημιουργικότητας και παραγωγικότητας, ώστε σε κάθε στιγμή έμπνευσης ο χρήστης να μπορεί με ευκολία να καταγράψει τις ιδέες και τις σκέψεις του στην εφαρμογή Samsung Notes.
 

Το 2019 τολμήσαμε να επαναπροσδιορίσουμε τα smartphones για ακόμη μια φορά. Παρουσιάσαμε τη σειρά Samsung Galaxy Z Fold, εισάγοντας έναν νέο τύπο smartphone στη βιομηχανία κινητής. Ο πρωτοποριακός αναδιπλούμενος σχεδιασμός του Samsung Galaxy Z Fold άλλαξε τον τρόπο που οι άνθρωποι χρησιμοποιούσαν τα smartphones τους. Οι βιντεοκλήσεις έγιναν ακόμη πιο εύκολες και hands-free χάρη στη λειτουργία Flex, το multitasking διευκολύνθηκε με την παράλληλη χρήση πολλών παραθύρων και το smartphone με μια κίνηση μετατρέπεται πια σε tablet. Για ακόμη μια φορά, η βιομηχανία αναγνώρισε τα νέα δεδομένα και πολλές εταιρείες κινητής τηλεφωνίας ακολουθούν πλέον τα βήματά μας, με τα αναδιπλούμενα smartphones να αποτελούν τη νέα μεγάλη τάση.
 

Η Samsung καινοτομεί και αφουγκράζεται τις ανάγκες των καταναλωτών
 

Με την κοινοτοπία και τις επαναλαμβανόμενες ενημερώσεις να κατακλύζουν την αγορά των smartphones η φιλοδοξία μας παραμένει σταθερή: να ανιχνεύουμε τον αντίκτυπο των αλλαγών μέσα από τα σχόλια των καταναλωτών και να συνεχίσουμε να παρέχουμε εμπειρίες κινητής  που μας δίνουν τη δυνατότητα να εξελισσόμαστε.
 

Γνωρίζουμε ότι πολλοί ξαφνιάστηκαν όταν η Samsung δεν κυκλοφόρησε ένα νέο μοντέλο Samsung Galaxy Note πέρυσι. H απαράμιλλη δημιουργικότητα και αποτελεσματικότητα της σειράς Samsung Galaxy Note αγαπήθηκε από τους καταναλωτές, που ανέμεναν με ενθουσιασμό τη δυνατότητα γρήγορης μετάβασης από τη διασκέδαση στην παραγωγικότητα αλλά και τη ρεαλιστική εμπειρία γραφής με το πενάκι S Pen. Και φυσικά, δεν έχουμε ξεχάσει αυτές τις εμπειρίες που αγαπάτε.
 

Η καταλυτική εξέλιξη του οικοσυστήματος Samsung Galaxy
 

Εδώ και χρόνια, η Samsung έχει καταφέρει να πείσει ακόμη και τους πιο σκεπτικιστές, όλους όσοι πίστευαν πως οι ιδέες μας ήταν ανέφικτο να πραγματοποιηθούν. Είτε πρόκειται για μια οθόνη μεγάλου μεγέθους, είτε για ένα πενάκι που κανείς δεν ήξερε ότι χρειαζόταν, είτε ακόμη και για μια επαγγελματικού επιπέδου κάμερα που θα επικεντρώνεται στις νυχτερινές λήψεις.
 

Με κάθε νέα εξέλιξη των συσκευών Samsung Galaxy, έχουμε εισαγάγει λειτουργίες που επαναπροσδιορίζουν ολόκληρη την κατηγορία κινητής. Και για ακόμη μία φορά, πρόκειται να ξαναγράψουμε τους κανόνες της βιομηχανίας.
 

Στο επερχόμενο Unpacked που θα πραγματοποιηθεί το Φεβρουάριο του 2022, θα σας παρουσιάσουμε την πιο αξιοσημείωτη συσκευή της σειράς S που έχουμε δημιουργήσει ποτέ. Η επόμενη γενιά του Samsung Galaxy S είναι εδώ, συγκεντρώνοντας τις καλύτερες εμπειρίες Samsung Galaxy στην απόλυτη συσκευή.
 

Με αυτή τη συσκευή οι καταναλωτές θα κατακτήσουν τη νύχτα, χάρη στη δυνατότητα λήψης των καλύτερων και πιο φωτεινών φωτογραφιών και βίντεο που έχουν τραβήξει έως τώρα με smartphone. Επίσης, οι χρήστες θα κυριαρχήσουν την ημέρα έχοντας ισχύ, ταχύτητα και μοναδικά εργαλεία. Θα απολαύσουν πρωτοποριακές καινοτομίες, που έγιναν δυνατές χάρη στην πιο smart εμπειρία Samsung Galaxy που έχει υπάρξει έως σήμερα. Όλα αυτά σε συνδυασμό με την περιβαλλοντική συνείδηση, αφού οι χρήστες είναι μέρος του πιο βιώσιμου οικοσυστήματος Samsung Galaxy. Και ναι, θα βοηθήσουν τη Samsung να επαναπροσδιορίσει το μέλλον των smartphones για ακόμη μια φορά.
 

Ετοιμαστείτε για την απόλυτη Ultra εμπειρία.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης