Μπορεί η σειρά P30 της Huawei μόλις να κυκλοφόρησε, όμως ήδη έχουμε τις πρώτες πληροφορίες για την επόμενη ναυαρχίδα της εταιρείας, το Huawei Mate 30 Pro. Φυσικά, δεν υπάρχει ακόμη επιβεβαίωση για τα παρακάτω στοιχεία, αλλά μπορούμε να πάρουμε μια εικόνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από έγκυρη πηγή εντός της βιομηχανίας, η οθόνη θα μεγαλώσει σε σχέση με το περσινό Mate 20 Pro, από τις 6,4 ίντσες στις 6,71, με OLED panel κατασκευασμένο από την ΒΟΕ. Για μία ακόμη φορά θα δούμε αισθητήρα αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη, αν και ίσως αυτήν τη φορά είναι υπερηχητικός, αντί οπτικού. Πιθανώς, να δούμε και πάλι κυρτή οθόνη στις άκρες, όπως είδαμε και στο Mate 20 Pro, αλλά και στο P30 Pro.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πίσω μέρος ενδέχεται να έχει τις μεγαλύτερες αλλαγές, διατηρώντας μεν, το τετράγωνο χαρακτηριστικό πλαίσιο του Mate 20 Pro, όμως αυτή τη φορά ίσως δούμε 4 αισθητήρες, όπως είδαμε και στο P30 Pro: τον βασικό, τον υπερ-ευρυγώνιο, τον τηλεφακό και τον TOF, με το LED flash να βρίσκεται στη μέση.

Στο εσωτερικό θα δούε πιθανώς τον νέο επεξεργαστή Kirin 985, σε συνδυασμό με custom 5G modem, αλλά ίσως εμφανιστεί και 4G έκδοση. Η μπαταρία λέγεται ότι θα διατηρήσει τη χωρητικότητά της στα 4,200mAh, αλλά η φόρτιση θα γίνει ακόμα ταχύτερη, στα 55W SuperCharge (σε σχέση με τα 40W του Mate 20 Pro).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο πλησιάζουμε πιο κοντά στην κυκλοφορία της συσκευής, τόσο πιθανότερο να δούμε και περισσότερες πληροφορίες για τη νέα ναυαρχίδα της Huawei, με το Mate 30 Pro να αναμένεται κοντά στον Οκτώβρη.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης