Μετά την επίσημη αποστολή προσκλήσεων για press event στις 2 Νοεμβρίου, η HTC ξεκίνησε σιγά σιγά μέσω teasers να μας δίνει μια πρώτη γεύση για το τι θα δούμε. Περιμένουμε HTC U11 Plus με οθόνη bezel-less και αισθητήρα αποτυπωμάτων στην πλάτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην πρώτη εικόνα-teaser, βλέπουμε την πλάτη του HTC U11 Plus με αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων και είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό σε κινητό της HTC.

Η θέση του αισθητήρα μπορεί να δικαιολογηθεί από το γεγονός ότι στην μπροστινή πλευρά, η HTC θα κινηθεί προς το bezel-less design, το οποίο δεν αφήνει πολλά περιθώρια για κεντρικό κουμπί. Στην εικόνα βλέπουμε ότι το bezel στο πλάι είναι αρκετά μικρό, στην κάτω πλευρά είναι λίγο μεγαλύτερο, αλλά αρκετά πιο μικρό από τις υπόλοιπες ναυαρχίδες της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από το HTC U11 Plus περιμένουμε οθόνη 5.99 ιντσών ανάλυσης 1440×2880 pixels και 18:9 aspect ratio, επεξεργαστή Snapdragon 835, μνήμη RAM 4 ή 6GB, ενσωματωμένη μνήμη 64 ή 128GB. Η κάμερα θα είναι 12 Megapixel με διάφραγμα φακού f/1.7 και η εμπρόσθια κάμερα 8 Megapixel. Θα φορά μπαταρία 3930mAh και θα τρέχει Android 8.0 Oreo.

Πηγή: Techblog.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης