Σήμερα , η πρόεδρος ανάπτυξης προϊόντων της HONOR κα. Fang Fei, σχολίασε την ανακοίνωση της Qualcomm, η οποία αποκάλυψε τη διαθεσιμότητα του νέου επεξεργαστή Snapdragon 888 Plus Mobile Platform ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί στη νέα flagship σειρά της εταιρίας, HONOR Magic3.

Αυτά τα τελευταία νέα είναι ένα από τα πολλά ορόσημα που έχει επιτύχει η HONOR από τον Νοέμβριο του περασμένου έτους. Η δημιουργία ισχυρών συνεργασιών με κορυφαίες εταιρείες τεχνολογίας, όπως η Qualcomm και η Google, είναι ένας από τους πιο σημαντικούς στόχους που έχουν επιτευχθεί για την εταιρεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ιδιαίτερα με την Qualcomm, η επιτυχημένη κυκλοφορία του HONOR 50, του πρώτου smartphone με την πλατφόρμα Snapdragon 778G για κινητές συσκευές, ήταν ένα σημαντικό επίτευγμα για την εταιρεία. Η αναγνώριση από την πρώτη ομάδα χρηστών στην Κίνα ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντική για την HONOR. Τα αποτελέσματα βελτιστοποίησης της χρήσης του επεξεργαστή Snapdragon 778G, παρέχοντας μια εξαιρετική εμπειρία όσον αφορά την απόδοσή του ήταν εξαιρετικά. Ταυτόχρονα, ξεπέρασε τις προσδοκίες της αγοράς για το πώς θα έπρεπε να είναι ένα smartphone που ξεκινά από 2699 RMB (περίπου 418 $) χάρη στη μοναδική σχεδίαση της κάμερας και τη χρήση κορυφαίων υλικών και φινιρισμάτων. Η HONOR πέτυχε 65 εκατ. ευρώ σε διαδικτυακές προ παραγγελίες για τη σειρά HONOR 50 σε 1 μόνο λεπτό!
 

Περιμένουμε από τον Σεπτέμβριο περισσότερες ανακοινώσεις της εταιρείας και για την Ελλάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης