Ο Πρόεδρος της Honor, George Zhao, είχε παρουσιάσει κάποια στοιχεία για το νέο smartphone της εταιρείας, το Honor Magic 2. Πλέον το τηλέφωνο πέρασε από τη διαδικασία πιστοποίησης και πλέον παρουσιάστηκαν όλα τα χαρακτηριστικά του.

Παράλληλα, η ηθοποιός Zanilia Zhao εμφανίστηκε να προωθεί τη συσκευή, άρα έχουμε πλέον και σαφή εικόνα για την εμφάνιση του Honor Magic 2.

To νέο τηλέφωνο θα ενσωματώνει τον κορυφαίο επεξεργαστή Kirin 980, που υπάρχει και στη σειρά Mate 20 της Huawei, με 8GB RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου. H οθόνη είναι 6,4 ίντσες AMOLED με FullHD+ ανάλυση και… σχεδόν 100% αναλογία σώματος/οθόνη. Η οθόνη μπορεί να γλιστρίσει προς τα κάτω (συρόμενη) και εμφανίζεται μια selfie κάμερα στα 16MP με 2 ToF φακούς για το 3D Face Unlock. Δεν υπάρχει ορατός αισθητήρας αποτυπωμάτων, άρα η συσκευή είτε διαθέτει κάτω από την οθόνη ή θα αρκείται στο 3D Face Unlock.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Στο πίσω μέρος φαίνεται τριπλή κάμερα. Ο διπλός αισθητήρας είναι 16MP+24MP και ο τρίτος που φαίνεται πιο κάτω είναι και αυτός 16MP. Φαίνεται να δανείζεται τη σύσταση της κάμερας του P20 Pro της Huawei, καθώς μιλάμε για έναν κανονικό φακό, έναν ασπρόμαυρο και ένα tele.

Το τηλέφωνο θα έρθει απευθείας με EMUI 9.0, που βασίζεται στο Android 9.0 Pie και θα υποστηρίζει διπλής ζώνης GPS. Η μπαταρία θα είναι στα 3,400 mAh και θα έχει και αυτό τον ταχύτερο φορτιστή στα 40W, που είδαμε για πρώτη φορά στη σειρά Mate 20.

H επίσημη παρουσίαση αναμένεται στις 31 Οκτωβρίου και θα εστιάζει στην αγορά της Κίνας. Περιμένουμε νεότερα και για τις δυτικές αγορές.
Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης