Μετά από την πρόσφατη παρουσίαση από την Qualcomm του επεξεργαστή Snapdragon 778G, η HONOR θα γίνει ένας από τους πρώτους OEM Android κατασκευαστές που θα το ενσωματώσουν στην επόμενη σειρά κινητών HONOR 50.
 

«Ως παγκόσμιο brand τεχνολογίας, η HONOR έχει αναπτύξει ένα ισχυρό δίκτυο κορυφαίων συνεργατών σε ολόκληρη την αλυσίδα εφοδιασμού και η συνεργασία μας με την Qualcomm ενισχύει τη δέσμευσή μας να συνεργαζόμαστε με παγκόσμιους προμηθευτές τεχνολογίας». είπε ο George Zhao, Διευθύνων Σύμβουλος της HONOR Device Co., Ltd στο συνέδριο Qualcomm China Tech Day 2021.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συνέχισε: «Οι δυνατότητες που αναπτύχθηκαν εσωτερικά από την HONOR εφαρμόζονται και έχουν προσαρμοστεί ώστε να μεγιστοποιηθεί η χρήση του επεξεργαστή Snapdragon από την Qualcomm. Πιστεύουμε ότι αυτή η συνεργασία θα στηρίξει την προσπάθειά μας να παρέχουμε ανώτερα προϊόντα και υπηρεσίες στους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο.»
 

HONOR 50

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η στρατηγική συνεργασία μεταξύ Qualcomm και HONOR υπογραμμίζει τις προσπάθειες της HONOR να αγκαλιάσει πλήρως την παγκόσμια αλυσίδα εφοδιασμού της, συνεργαζόμενη με κορυφαίους παίκτες του κλάδου και να εγκαινιάσει μια νέα εποχή καινοτομίας. Η HONOR είναι αφοσιωμένη στην ανάπτυξη της τεχνολογίας και συνεργάζεται στενά με τους προμηθευτές της για να μοιραστεί τη φιλοσοφία των καταναλωτών και την ανάπτυξη προϊόντων, ενισχύοντας και βελτιώνοντας τον σχεδιασμό των επεξεργαστών. Έχοντας πρόσβαση σε κορυφαίες τεχνολογίες, η HONOR δεσμεύεται να υποστηρίζει τους παγκόσμιους συνεργάτες της εφοδιαστικής αλυσίδας της, προσθέτοντας αξία, ενσωματώνοντας τις μοναδικές τεχνολογίες μας σε νέες πλατφόρμες, ενισχύοντας έναν δημιουργικό νέο κύκλο συνεργασίας.
 

Εξοπλισμένη με τον ισχυρό επεξεργαστή Snapdragon 778G Mobile Platform, η επερχόμενη σειρά HONOR 50 θα είναι η κορυφαία σειρά κινητών με πρωτοποριακά χαρακτηριστικά και μοναδικό design. Επιπλέον, η επερχόμενη σειρά HONOR Magic, θα αξιοποιήσει τον πιο premium επεξεργαστή Qualcomm ώστε να εκμεταλλευτεί στο μέγιστο τις απαράμιλλες δυνατότητες επεξεργασίας και αναπαραγωγής εικόνας.

Η HONOR σκοπεύει να λανσάρει τη σειρά HONOR 50 τον Ιούνιο και η συνεργασία με την Qualcomm σχεδόν επιβεβαιώνει τη χρήση Android με Google Services, που θα επιστρέψουν, έπειτα από την απαγόρευση των ΗΠΑ για τα προϊόντα της Huawei. Η HONOR εξαγοράστηκε τον περασμένο Νοέμβριο από την κινεζική κοινοπραξία, με την ονομασία Shenzhen Zhixin New Information Technology Co.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης