Η Honor έχει επαναπροσδιοριστεί και ετοιμάζεται να εμφανίσει τη νέα της μορφή μέσα στους επόμενους μήνες. Συγκεκριμένα, η εταιρεία αναμένεται να παρουσιάσει τη νέα της ναυαρχίδα, το Honor 50, μέσα στον Μάιο. Το κορυφαίο μοντέλο της σειράς θα είναι το Honor 50+ και σήμερα διέρρευσαν τα χαρακτηριστικά της συσκευής, μέσω της ομάδας του benchmark Master Lu.

Έχουμε οθόνη AMOLED στις 6,79 ίντσες με ανάλυση 1440p+ και 120Hz ρυθμό ανανέωσης με υποστήριξη HDR10+. Το λογισμικό θα είναι το Magic UI 4.0 και περιμένουμε να το δούμε με Google Services κανονικά, αφού η απαγόρευση των ΗΠΑ δεν ισχύει πλέον για την HONOR από τότε που εξαγοράστηκε από την εταιρεία Shenzhen Zhixin New Information Technology Co.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Το σημαντικότερο που μαθαίνουμε είναι ότι ο επεξεργαστής θα είναι ο κορυφαίος Snapdragon 888 Qualcomm, μια μεγάλη αλλαγή, καθώς τα προηγούμενα μοντέλα κυκλοφορούσαν με τους Kirin της HiSilicon. Το βασικό μοντέλο θα έρχεται με 8GB RAM LPDDR5 και αποθ. χώρο που θα ξεκινά από τα 128GB UFS 3.1.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις κάμερες περιμένουμε να δούμε βασικό αισθητήρα 50MP, 13MP υπερ-ευρυγώνιο και 8MP telephoto (50 mm/2x zoom). Παράλληλα θα υπάρχει και αισθητήρα 3D ToF. Η μπροστινή κάμερα θα αποτελείται από διπλό αισθητήρα στα 32MP και στα 8MP.
 

Τέλος, η μπαταρία θα είναι στα 4,400 mAh και θα υποστηρίζει 66W ενσύρματη και 50W ασύρματη φόρτιση.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης