Πριν κάποιες εβδομάδες είχαν βγει στη δημοσιότητα θήκες της Olixar για την αναμενόμενη ναυαρχίδα της Huawei, το P30 Pro, που έδειχναν ότι η συσκευή θα έρθει με τετραπλή κάμερα. Αυτήν τη φορά έκανε την εμφάνισή της μια φωτογραφία της συσκευής που δείχνει τις 4 κάμερες σε διάταξη που δεν έχουμε δει ξανά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η φωτογραφία δείχνει παρόμοιο σχεδιασμό με το P20 Pro, όμως υπάρχει μια δεύτερη στήλη δίπλα στην κλασική συστοιχία αισθητήρων που γνωρίζουμε από το P20 Pro, η οποία περιλαμβάνει μία ακόμη κάμερα, μαζί με κάποιο ακόμη εξάρτημα, το οποίο δεν γνωρίζουμε ακόμη τι είναι.

Οι θήκες της Olixar όντως εμφάνιζαν δεύτερη στήλη δίπλα από την κάθετη συστοιχία των αισθητήρων, αλλά θεωρήσαμε ότι θα περικλείουν το dual flash και το laser autofocus. Οι κατασκευαστές θηκών λαμβάνουν εντολές για το πού θα πρέπει να αφήσουν κενό, αλλά όχι για το τι σκοπό θα εξυπηρετούν αυτά τα κενά. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Huawei P30 Pro αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο. Όσο πλησιάζουμε στην κυκλοφορία του, πιθανώς να μάθουμε περισσότερα.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης