Στη δημοσιότητα βγήκαν σήμερα νέες πληροφορίες που αναφέρουν ότι τα νέα smartphones της Honor θα κυκλοφορήσουν με διαθέσιμα τα Google Services. Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες της ρωσικής εφημερίδας, Kommersant, αναφέρουν ότι η Honor ετοιμάζει μια νέα σειρά smartphones, που θα είναι συμβατή με τις υπηρεσίες της Google.

H κυβέρνηση των ΗΠΑ προκάλεσε σημαντικά προβλήματα στη Huawei από τα μέσα του 2019 μέχρι και σήμερα. Η Honor που αποτελούσε brand της Huawei και μέχρι πρότινος ήταν θυγατρική της, πλέον έχει πωληθεί. Πριν λίγες εβδομάδες έγινε γνωστή η πώληση της Honor σε μια κοινοπραξία 30 αντιπροσώπων της Κίνας, που ονομάζεται Shenzhen Zhixin New Information Technology.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό δίνει τη δυνατότητα στην Honor να ξεφύγει από τους περιορισμούς που έχουν εφαρμοστεί για τη Huawei κι έτσι, όπως ήταν αναμενόμενο, θα δούμε τις νέες συσκευές της Honor και πάλι με Google services, ενώ πληροφορίες του Zougla.gr αναφέρουν ότι θα δούμε πολλές διαφορετικές συσκευές με αρκετά διαφορετική νοοτροπία σε σχέση με τις παλαιότερες.

Τα αμέσως επόμενα τηλέφωνα που αναμένεται να κυκλοφορήσει η εταιρεία είναι η σειρά V40, η οποία έχει αναπτυχθεί υπό τη “σκέπη” της Huawei, και λογικά θα τα δούμε με το γνωστό Magic UI, χωρίς πρόσβαση στα Google Services.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αλλαγή αναμένεται να έρθει από τις επόμενες κυκλοφορίες, πιθανώς τα Honor 40 ή όπως αλλιώς θα λέγεται η νέα σειρά της εταιρείας.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης