Η Canon ανακοινώνει την τελευταία καινοτομία στο σύστημα EOS R, μια πρωτοποριακή νέα λύση καταγραφής Εικονικής Πραγματικότητας (Virtual Reality – VR) που αξιοποιεί τις ανώτερες δυνατότητες τoυ συστήματος φακών RF.  Το Canon EOS VR SYSTEM, το οποίο περιλαμβάνει έναν νέο φακό Canon RF 5.2 mm F2.8L DUAL FISHEYE, έχει αναπτυχθεί για να καλύψει τη ζήτηση για υψηλής ποιότητας περιεχόμενο 3D 180° VR.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με την υιοθέτηση της τεχνολογίας VR να αυξάνεται σε πολλούς τομείς, όπως η εκπαίδευση, τα ταξίδια, ο αθλητισμός, οι ζωντανές εκδηλώσεις και τα ντοκιμαντέρ, η νέα προσφορά της Canon απλοποιεί όλη τη διαδικασία της στερεοσκοπικής σύλληψης 180°VR και μετά την παραγωγή. Η ικανότητα του EOS VR SYSTEM να δημιουργήσει μια καθηλωτική εμπειρία φέρνει τους θεατές στο επίκεντρο της δράσης, παρέχοντας επαγγελματική ποιότητα εικόνας και υψηλότερα επίπεδα ρεαλισμού.

Ο φακός VR Canon RF 5.2 mm F2.8L DUAL FISHEYE είναι ο πρώτος εναλλάξιμος VR της Canon, σχεδιασμένος για να προσομοιώνει τη ρύθμιση και τη λήψη βίντεο 180° VR και φωτογραφιών με την EOS R5 [1] – διατηρώντας παράλληλα την υψηλή οπτική απόδοση του EOS R System. Αυτό καθιστά τη δημιουργία περιεχομένου 3D πιο πρακτική για τους υπάρχοντες δημιουργούς περιεχομένου VR, τις επαγγελματικές εταιρείες παραγωγής καθώς και τους επαγγελματίες που επιθυμούν να εισέλθουν στην αγορά VR με ένα πιο αποτελεσματικό σύστημα. Μαζί με τον φακό Canon RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE, το Canon EOS VR SYSTEM περιλαμβάνει επίσης μια πρόσφατα αναπτυγμένη εφαρμογή λογισμικού Canon VR (EOS VR Utility) και plug-in  (EOS VR Plug-in για το Adobe Premiere Pro) για τη βελτίωση της διαδικασίας post-production 180° VR, ενισχύοντας την εμπειρία των δημιουργών περιεχομένου από την είσοδο έως την έξοδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης