Σύμφωνα με νέα αφίσα της Google που έκανε την εμφάνισή της, απ’ ότι φαίνεται το Google Pixel 2 αναμένεται να παρουσιαστεί στις 4 Οκτωβρίου.

Στην αφίσα αναγράφεται το εξής: “Ζητήστε περισσότερα από το τηλέφωνό σας”. Στο κάτω μέρος βλέπουμε το σήμα της Google, αλλά και την ημερομηνία 4 Οκτωβρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα παραπάνω στοιχεία δείχνουν ότι κατά πάσα πιθανότητα θα έχουμε την παρουσίαση τη συγκεκριμένη ημέρα, ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι και η περσινή παρουσίαση του Google Pixel είχε πραγματοποιηθεί επίσης στις 4 Οκτωβρίου.

Δύο είναι τα νέα smartphones που περιμένουμε: το Google Pixel 2 και το Google Pixel 2 XL, ενώ το δεύτερο εντοπίστηκε σε καταχώρηση στο site της FCC, που μας πληροφορεί ότι η LG θα είναι η κατασκευάστρια εταιρεία. Το Pixel 2 XL θα έρθει με οθόνη 6 ιντσών FullVision, την ίδια που έχει και το V30 της LG, όπως αναφέρεται στην καταχώρηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συσκευή δεν βρίσκεται στη λίστα ως “Pixel”, αλλά έχει κωδικό G011C. To “G” συνδέεται με την Google, ενώ το απλό Pixel 2 είχε κωδικό G011A, που βρίσκεται κοντά. Αναμένουμε νεότερα και επίσημη ανακοίνωση από την εταιρεία.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης