Η Vodafone μέσω της υπηρεσίας Vodafone Express Repair, δίνει σε όλους τη δυνατότητα να επισκευάσουν την iPhone συσκευή τους με έκπτωση 20% μέσα σε 24 ώρες, οικονομικά και αξιόπιστα.

Τα πιο συχνά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι χρήστες iPhone είναι σπασμένη οθόνη, πρόβλημα φόρτισης της μπαταρίας, χαλασμένη κάμερα ή υγρασία. Με την υπηρεσία Vodafone Express Repair, εξειδικευμένοι και πιστοποιημένοι τεχνικοί επισκευάζουν γρήγορα τις συσκευές iPhone, χρησιμοποιώντας εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και ανταλλακτικά υψηλής ποιότητας, με εγγύηση επισκευής ενός έτους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα καταστήματα Vodafone, με επίκεντρο τον πελάτη προσφέρουν λύσεις που καλύπτουν κάθε ανάγκη επικοινωνίας, καθώς και μεγάλη ποικιλία Smartphone, Tablet & αξεσουάρ τελευταίας τεχνολογίας. Πλέον, μέσα από το δίκτυο καταστημάτων της Vodafone παρέχεται και μία μοναδική εμπειρία εξυπηρέτησης, όπου οι πελάτες μπορούν να εξοικειωθούν με την χρήση του mobile internet, να επιλύσουν οποιοδήποτε θέμα με τη συσκευή τους, αλλά και να την επισκευάσουν πιο άμεσα από ποτέ.

Η προσφορά ισχύει έως 31/05. Περισσότερες πληροφορίες στο http://www.vodafone.gr/portal/express-repair.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης