To έγκριτο site, DxOMark, που εξειδικεύεται στις δοκιμές των φωτογραφικών δυνατοτήτων διαφόρων συσκευών έβγαλε την ετυμηγορία του για το Apple iPhone 11, το οποίο κατάφερε να συγκεντρώσει 109 πόντους, ξεπερνώντας το iPhone XS Max του 2018, τόσο στον τομέα του βίντεο, όσο και στη φωτογραφία, ενώ είναι πολύ μπροστά και από τον προκάτοχό του, το iPhone XR.

Σύγκριση δειγμάτων από iPhone 11, iPhone 11 Pro Max και Samsung Galaxy S10 Plus

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκρινόμενο με τα μεγαλύτερα “αδελφάκια” του από την ίδια σειρά, το iPhone 11 είναι πιο κάτω κατά μόλις 1 μονάδα σε σχέση με το iPhone 11 Pro Max, καθώς προσφέρει σχεδόν πανομοιότυπα χαρακτηριστικά και ποιότητα εικόνας.

Φυσικά, ο λόγος που ήταν ελαφρώς πιο κάτω έχει να κάνει με την έλλειψη τηλεφακού, κάτι το οποίο σημαίνει ότι δεν μπορεί να προσφέρει ίδια ποιότητα σε φωτογραφίες με ζουμ, αλλά και σε φωτογραφίες πορτρέτου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο βασικός φακός των 26mm και και ο υπερευρυγώνιος των 13mm προσφέρουν επιδόσεις που σχεδόν φτάνουν αυτές των κατά αρκετά ακριβότερων iPhone 11 Pro και iPhone 11 Pro Max, ενώ μια σύγκριση από φωτογραφίες side-by-side δείχνει πόσο κοντά είναι.
 

Το iPhone 11 παρόλα αυτά δεν έφτασε την κορυφαία 10άδα του site, αλλά κατάφερε να περάσει τα Huawei P20 Pro, Samsung Galaxy Note 9 και Google Pixel 3.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης