Νωρίτερα, μέσα στον Νοέμβριο, είχαν διαρρεύσει κάποιες εικόνες από το αναμενόμενο OnePlus 10 Pro. Σήμερα, παίρνουμε μια καλύτερη εικόνα, αφού ένας χρήστης του Twitter δημοσίευσε ένα βίντεο που δείχνει τον τελικό σχεδιασμό της συσκευής.
 

Όπως φαίνεται στο βίντεο, η εμφάνιση συμφωνεί με όσα είχαμε δει από τις διαρροές, εκτός από την τοποθέτηση του flash. Η OnePlus φαίνεται να απομακρύνεται από τον σχεδιασμό του OnePlus 9, κάτι στο οποίο δεν συμφωνούν οι χρήστες στα social media, όπως φαίνεται, καθώς πλέον το camera island είναι τετράγωνο. Όπως λένε, θα ενσωματώνει έναν βασικό αισθητήρα στα 48MP, έναν υπερ-ευρυγώνιο στα 50MP και έναν tele στα 8MP με 3.3x zoom.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

H μπροστινή μεριά θυμίζει το OnePlus 9 Pro, καθώς φαίνεται πως το νέο μοντέλο θα συνεχίσει να έχει κυρτή οθόνη στις 6,7″ με μικρό πλαίσιο και ρυθμό ανανέωσης στα 120 Hz. Η μπροστινή κάμερα αναφέρουν πως θα είναι στα 32MP σε ένα μικρό punch-hole στην πάνω αριστέρα γωνία.
 

Κατά τ’ άλλα, η συσκευή πιθανώς να ενσωματώνει τον νέο Snapdragon 8 Gen 1 της Qualcomm μαζί με 12GB RAM και 256GB αποθ. χώρο. Οι φήμες λένε ότι θα έχει μπαταρία στα 5,000 mAh και θα υποστηρίζει φόρτιση στα 125W.

Μια διαρροή από κατάστημα ανέφερε ότι η συσκευή θα κυκλοφορήσει στις 4 Ιανουαρίου, όμως το σημερινό βίντεο αναφέρει “11 Ιανουαρίου”. Θα μάθουμε επίσημα νέα πιθανώς πολύ σύντομα.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης