Δείτε για πρώτη φορά επίσημα το Huawei P50

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 2 Ιουνίου 2021, 21:40
Δείτε για πρώτη φορά επίσημα το Huawei P50

Η Huawei σήμερα είχε μια διαδικτυακή παρουσίαση, όπου είδαμε τα νέα Watch 3 Series, το νέο MatePad Pro, τα νέα ακουστικά FreeBuds 4 και τις νέες οθόνες MateView, με κοινό παρονομαστή σε όλα αυτά, το νέο λειτουργικό της εταιρείας, το HarmonyOS. Για να διαβάσετε γι' αυτά πιο αναλυτικά, μπορείτε να πατήσετε εδώ.


Κι ενώ αναρωτιόμασταν πότε θα δούμε τελικά τη ναυαρχίδα των smartphones της εταιρείας, το Huawei P50 έκανε την εμφάνισή του στο τέλος της παρουσίασης με την πρώτη επίσημη φωτογραφία του, όπου βλέπουμε ξεκάθαρα ένα σύστημα από κάμερες, που δεν θυμίζει τίποτα απ' όσα έχουμε δει στο παρελθόν.
 Δυστυχώς όμως δεν θα το δούμε ακόμη στις αγορές, αφού ο Πρόεδρος της εταιρείας, Richard Yu, ανέφερε συγκεκριμένα στην παρουσίαση ότι δεν είναι ακόμη έτοιμοι, εννοώντας την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η εταιρεία με την αμερικανική απαγόρευση, καθώς ακόμη δεν έχει αποφασιστεί πώς ακριβώς θα γίνει το λανσάρισμα της νέας σειράς. Παρ' όλα αυτά ο κ. Yu δήλωσε ότι η Huawei είναι πλήρως αφοσιωμένη στη δημιουργία νέων, βελτιωμένων προϊόντων, που θα ικανοποιήσουν τις ανάγκες των πελατών της.
 

 

Πρώτη επίσημη φωτογραφία του HUAWEI P50


Παρ' όλα αυτά, σύντομα αναμένεται να δούμε την παρουσίαση της HONOR με μια συσκευή που... θα μοιάζει αρκετά με αυτό που μας έδειξε η Huawei.


Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης


 

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 2 Ιουνίου 2021, 21:40