Η Samsung έχει αρκετά ισχυρή παρουσία στην έκθεση CES 2020, στο Las Vegas, ενώ παράλληλα λέγεται ότι παρουσίασε κεκλεισμένων των θυρών τα νέα της μοντέλα στην κατηγορία των κινητών: το νέο αναδιπλούμενο smartphone της, που θα ονομάζεται Galaxy Bloom και το νέο μέλος της σειράς Galaxy S, που δεν θα ονομάζεται Galaxy S11 απ’ ό,τι φαίνεται, αλλά Samsung Galaxy S20.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H Samsung ετοιμάζεται να μεταπηδήσει από τα 12MP στα 108MP για τη βασική κάμερα των τηλεφώνων της σειράς Galaxy S και χαρακτηριστικά, όπως 100x ψηφιακό ζουμ, αλλά και για πρώτη φορά, δυνατότητα λήψης βίντεο ανάλυσης 8K.
 

Παρότι δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα ακόμη, αυτό που περιμέναμε να δούμε ως Galaxy S11e, ο διάδοχος του S10e δηλαδή, πιθανώς να είναι το Samsung Galaxy S20, με κυρτή οθόνη 6,2 ιντσών. 

Οι δυο συσκευές που θα λανσαριστούν πλάι του θα είναι τα Samsung Galaxy S20+ και Samsung Galaxy S20 Ultra, στις 6,7 και 6,9 ίντσες αντίστοιχα.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πέραν του επεξεργαστή, που θα είναι πιθανώς ο νεότερος Exynos για την ευρωπαϊκή αγορά (και ο κορυφαίος Snapdragon για την αμερικάνικη), η Samsung μάλλον θα προωθήσει τα νέα στάνταρ της για υψηλές αναλύσεις και στις οθόνες, όσον αφορά τη θέαση περιεχομένου.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης