Αν βρήκατε τον σχεδιασμό του Cybertruck, του φορτηγού της Tesla, ελκυστικό, τότε θα σας γοητεύσει και το Cyberphone. Πρόκειται για ένα iPhone 11 Pro με σώμα από τιτάνιο, για το οποίο οι σχεδιαστές του άντλησαν έμπνευση από το Cybertruck του Elon Musk.
 

To site της Caviar, που έχει δημιουργήσει τη συσκευή, αναφέρει τα εξής: “Στη συσκευή μπορεί κάποιος να εντοπίσει τις επιτηδευμένα απλές γεωμετρικές γραμμές και την πολυχρηστικότητα των υλικών”.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι η συσκευή είναι αποτέλεσμα επίσημης συνεργασίας με την Tesla. Ο Elon Musk αποκάλυψε το φορτηγάκι της Tesla, το Cybertruck, τον περασμένο Νοέμβριο. Το ηλεκτροκίνητο όχημα διαθέτει σασί από ανοξείδωτο ατσάλι και μοναδικό σχεδιασμό με γωνίες.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αντίστοιχα, το Cyberphone διακρίνεται επίσης για τον ειδικό σχεδιασμό του με τις γωνίες, ενώ μπορεί να ξεδιπλώνει και μια βάση που έχει στην πλάτη ώστε να σταθεί όρθιο. Θα κατασκευαστούν μόλις 99 συσκευές και ήδη η εταιρεία έχει ανοίξει τις προπαραγγελίες.

Η Caviar είναι γνωστή για τις ειδικές εκδόσεις τηλεφώνων που κατασκευάζει, χρησιμοποιώντας γνωστά μοντέλα με επίχρυσες και διαμαντένιες επικαλύψεις, ενώ οι συσκευές της πωλούνται ακόμη και προς εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης