Πολλές πηγές θέλουν την Apple φέτος να βάζει ασύρματη φόρτιση στο επερχόμενο επετειακό iPhone. Μάλιστα, ο έγκυρος αναλυτής σε θέματα της Apple, Ming-Chi Kuo, το θεωρεί δεδομένο ένα τέτοιο χαρακτηριστικό στο iPhone 8.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μπορεί το νέο χαρακτηριστικό να θεωρείται δεδομένο ότι θα έρθει, αλλά είναι πολύ πιθανό να μην είναι δωρεάν. Οι πληροφορίες που έρχονται σήμερα από την Ιαπωνία, επικαλούνται έγκυρες πηγές και λένε ότι η Apple θα διαθέτει ξεχωριστό αξεσουάρ για ασύρματη φόρτιση. Επομένως θα είναι προαιρετικό χαρακτηριστικό.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, μια εταιρεία Luxshare θα είναι αυτή που θα προμηθεύει την Apple με τα απαραίτητα αξεσουάρ για ασύρματη φόρτιση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιπλέον, αναφέρεται ότι η Apple δεν θα βάζει πλέον στο κουτί του iPhone καλώδιο Lightning to 3.5mm. Αυτό ήταν ένα αξεσουάρ που ήρθε μαζί με iPhone 7 και iPhone 7 Plus, αφού αφαιρέθηκε η 3.5 χλστ. υποδοχή ακουστικών.

Το iPhone 8 ή iPhone X ή επετειακό iPhone, έχει ακουστεί στο παρελθόν ότι θα έχει οθόνη 5.8 ιντσών OLED (εδώ γίνεται λόγος για 5 ίντσες αλλά είναι πιθανό να πρόκειται για λάθος). Το κεντρικό κουμπί φεύγει και ο αισθητήρας Touch ID ενσωματώνεται στην οθόνη. Για την τιμή έχουν ακουστεί πληροφορίες ότι θα ξεπερνά τα 1000 δολάρια.

Πηγή: Techblog.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης