Μια γυναίκα στις ΗΠΑ, μέσα στον πυρετό της Black Friday, βρήκε σε μοναδική προσφορά ένα iPhone 6… ή τουλάχιστον έτσι νόμιζε, καθώς τελικά πλήρωσε 100 δολάρια και της έδωσαν πατάτες!

Η άτυχη γυναίκα από το Μιλγουόκι παρατήρησε ένα φορτηγάκι στολισμένο με μπαλόνια και αφίσες Black Friday να περνάει από την γειτονιά της. Παρατήρησε επίσης διάφορα gadgets, ρούχα και άλλα αντικείμενα που εμπορευόταν το συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Αποφάσισε λοιπόν να το σταματήσει ως πιθανή αγοράστρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η γυναίκα ξεκίνησε τα “παζάρια” με τον πωλητή, καταφέρνοντας να κλείσει συμφωνία… κελεπούρι για ένα Apple iPhone 6 στην τιμή των 100 δολαρίων. Το συγκεκριμένο κινητό βρίσκεται στην αγορά εδώ και 3 χρόνια, οπότε τα 100 δολάρια έμοιαζαν ένα καλό deal. Η ίδια ζήτησε να ελέγξει την λειτουργικότητα του smartphone, με τον πωλητή να της το επιτρέπει. Αφού όλα έμοιαζαν ιδανικά, εκείνος βάζει την συσκευή στο κουτί της και την δίνει στην κυρία. Όταν εκείνη επέστρεψε στο σπίτι της, άνοιξε το κουτί, αλλά αντί για το iPhone 6 αντίκρισε… κομμάτια πατάτας.

Προφανώς, την στιγμή που ο απατεώνας πλανόδιος τοποθετούσε το iPhone 6 πίσω στο κουτί του, με περίτεχνο τρόπο το άφησε έξω, παραδίδοντας τελικά στην εξαπατημένη γυναίκα μια ληγμένη μερίδα πατάτες. Το “κερασάκι στην τούρτα” είναι πως το κουτί περιλάμβανε έναν φορτιστή, ο οποίος όμως είχε συνδεσιμότητα Micro USB.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: Techblog.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης