Σύμφωνα με πληροφορίες, η Google ετοιμάζει το δικό της αναδιπλούμενο smartphone, το οποίο θα ονομάζεται Pixel Notepad και όχι Pixel Fold, όπως είχε ακουστεί σε προηγούμενες φήμες. Μάλιστα, όπως λένε οι πληροφορίες, η Google θα προσπαθήσει να το λανσάρει μέχρι το τέλος του 2022.

Οι ίδιες πηγές θέλουν την Google να πωλεί το τηλέφωνο προς 1.400 δολάρια, κάτι που σημαίνει ότι θα είναι σημαντικά φθηνότερο από τον άμεσο ανταγωνιστή του, το Galaxy Z Fold3 της Samsung.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο σχεδιασμός δεν θα θυμίζει το Fold, αλλά περισσότερο το Find N της Oppo, καθώς θα είναι πιο μικρό σε μήκος, αλλά και με μεγαλύτερο πλάτος.

Οι πληροφορίες λένε πως θα χρησιμοποιεί το Tensor chip των Google Pixel 6, όμως θα έχει υποδεέστερο σύστημα κάμερας. Η βασική θα έχει αισθητήρα τον IMX363 στα 12.2MP, που είχαμε δει στις σειρές Pixel 2, 3, 4 και 5, ενώ ο αισθητήρας των 50MP, Samsung GN1, που χρησιμοποιούν τα Pixel 6 δεν αποτελούσε επιλογή, καθώς έχει μεγαλύτερο πάχος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα έχει υπερ-ευρυγώνιο τον IMX386 στα 12MP και 2 8MP IMX355 για selfies, πιθανώς μία κάμερα στην εσωτερική μεριά και μία στην εξωτερική.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης