Επιμέλεια-Speakaz: Παύλος Κρούστης
Μοντάζ: Γιώργος Κοντάρας

Το Watch Dogs 2 αποτελεί το sequel του τίτλου που κυκλοφόρησε το 2014 από την Ubisoft. Το νέο παιχνίδι σάς τοποθετεί στο ρόλο του Marcus Holloway, ενός hacker που έχει ως φιλοδοξία να γίνει μέλος της μεγαλύτερης ομάδας χάκερ του Σαν Φρανσίσκο, την ομάδα DedSec. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε περισσότερα παιχνίδια για PlayStation 4, Xbox One και PC ΕΔΩ.

To zougla.gr βρέθηκε στα γραφεία της CD Media πριν μερικές ημέρες, όπου είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε το παιχνίδι από κοντά στην έκδοση PlayStation 4, ενώ είχαμε πάρει ήδη μια εικόνα από τα trailers, που κυκλοφορούν από την Ubisoft. Δείτε παρακάτω το βίντεο με την άποψή μας για τα όσα είδαμε ως τώρα:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Watch Dogs 2 – Video Preview

Μέσα στις 2 περίπου ώρες, που ασχοληθήκαμε με το παιχνίδι, είδαμε main missions, side missions, κάποια collectibles, κάποιες δραστηριότητες, αλλά και γενικότερα μια εικόνα για το πώς λειτουργεί η δομή του αυτήν τη φορά. Η ποικιλία στο hacking είναι αυτό που ξεχωρίσαμε και αποτελεί ένα από τα στοιχεία, που χρειαζόταν να επιμεληθεί η εταιρεία.

Συνολικά, μας άφησε μια ιδιαίτερη γεύση, που πατά στα χνάρια του πρώτου τίτλου και φέρνει κάποιες πολυπόθητες αλλαγές, ενώ το San Franscisco φαίνεται να είναι πολύ πιο ποικιλόμορφο και κυρίως πιο ευχάριστο περιβάλλον. Πατώντας πάνω στην κριτική του Watch Dogs, η Ubisoft είναι έτοιμη να μας δείξει ότι έμαθε από τα λάθη της και να προσφέρει ένα ακόμα πιο διασκεδαστικό δεύτερο μέρος.

To παιχνίδι θα κυκλοφορήσει για PlayStation 4 και Xbox One στις 15 Νοεμβρίου, ενώ η PC έκδοση κυκλοφορεί στις 29 Νοεμβρίου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης