Του Παύλου Κρούστη
 
H HONOR μας κάλεσε στο Παρίσι για να δούμε την παγκόσμια παρουσίαση της νέας της ναυαρχίδας, HONOR View20. Πρόκειται για το πρώτο τηλέφωνο που πιάνουμε στα χέρια μας με punch-hole, τον νέο σχεδιασμό δηλαδή με την μικρή οπή που περικλείει την selfie κάμερα, ενώ παράλληλα ενσωματώνει ένα από τα ισχυρότερα chips της αγοράς, τον Kirin 980.
 
Δείτε τα πάντα για το HONOR View20, πατώντας εδώ.
 
 
To τηλέφωνο έρχεται με οθόνη IPS LCD στις 6,4 ίντσες, ανάλυσης FHD+ (1080×2310). Είναι το πρώτο τηλέφωνο με τον αισθητήρα της SONY, IMX586, στα 48MP, ενώ διαθέτει και δεύτερη κάμερα για καλύτερες επιδόσεις στο θόλωμα του φόντου. Η μπροστινή του κάμερα είναι στα 25MP.

Tα χρώματα στα οποία θα κυκλοφορήσει είναι το Midnight Black, το Sapphire Blue, και τα Phantom Blue και Phantom Red που φέρουν και την υπογραφή της Moschino. Στην Ελλάδα θα κυκλοφορήσει στα μέσα Φεβρουαρίου και η τιμή του θα είναι στα 669 € η έκδοση 6GB+ 128GB και στα 759 € η έκδοση 8GB+ 256GB.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα, παρακάτω μπορείτε να βρείτε ένα unboxing video της συσκευής και μια σύντομη περιγραφή των βασικών της χαρακτηριστικών.

Δείτε το βίντεο:

 
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης