Το πρώτο Mirror’s Edge της DICE (Battlefield) και της EA ήρθε από το πουθενά το 2008 και μας εξέπληξε τόσο με το πολύ ενδιαφέρον gameplay, όσο και με το μοναδικό του look. Πρόκειται για ένα platformer πρώτου προσώπου, όπου είχατε το ρόλο μιας αθλήτριας parkour, της Faith, και το σενάριο εξελισσόταν σε ένα dystopian περιβάλλον, με την εταιρεία Kruger να ελέγχει τη ροή όλων των πληροφοριών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε λίγες ημέρες αναμένουμε την επιστροφή του Mirror’s Edge και της Faith με το Catalyst. Πλέον ο τίτλος μετατρέπεται σε open-world, όπου μπορείτε να «ξεχυθείτε» σε ολόκληρη την πόλη, μαζεύοντας collectibles, διαλέγοντας διαφορετικά μονοπάτια, σκαρφαλώνοντας στους ουρανοξύστες και ολοκληρώνοντας αποστολές κάθε είδους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η DICE μπορεί να άργησε να μας δώσει το δεύτερο Mirror’s Edge, το οποίο αποτελεί μάλιστα reboot της σειράς, αλλά φέρνει πολλά νέα στοιχεία, παράλληλα με βελτιώσεις στο σύστημα μάχης, αλλά και στο σενάριο. Το Mirror’s Edge Catalyst κυκλοφορεί στις 9 Ιουνίου για PC, PlayStation 4 και Xbox One.

Μπορείτε να βρείτε το Mirror’s Edge Catalyst και περισσότερα παιχνίδια στο site της CD Media.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης