Η χαρά που δίνει το άνοιγμα ενός δώρου τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς είναι τεράστια, ειδικά για τα παιδιά που το περιμένουν πώς και πώς. Ένας ακόμα λόγος για τον οποίο όλα τα παιδιά ανυπομονούν για τις διακοπές είναι και ο άπλετος ελεύθερος χρόνος. Μία από τις αγαπημένες δραστηριότητες με το που κλείσουν τα σχολεία θα είναι σίγουρα το gaming. Οπότε, γιατί να μην κάνεις ένα gaming δώρο αυτές τις γιορτές;

To gaming σήμερα έχει πολλές μορφές, κονσόλαPC, και φορητό. Σε όποια κατηγορία κι αν ψάχνεις το επόμενο δώρο σου, ο προορισμός είναι ένας, τα καταστήματα Public. Με πάνω από 1.000.000 δώρα τεχνολογίας & ψυχαγωγίας, χιλιάδες games για όλες τις πλατφόρμες και περιφερειακά για κάθε gamer, το Public είναι η μόνη στάση που θα χρειαστεί να κάνεις, στο φετινό ταξίδι σου προς αναζήτηση δώρων. Εμείς περάσαμε ήδη μία βόλτα από το public.gr και ανακαλύψαμε μερικές gaming προτάσεις οι οποίες ταιριάζουν σε κάθε gamer και πρέπει οπωσδήποτε να τσεκάρεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για αρχή, ένα καινούργιο παιχνίδι, το οποίο είναι πάντα ευπρόσδεκτο σε όποια συσκευή κι αν παίζει κάποιος. Το FIFA 20 για το PS4 ή για το Xbox One είναι μία από τις επιλογές που βρίσκεται στις περισσότερες χριστουγεννιάτικες λίστες, οπότε, σίγουρα θα ενθουσιαστεί όποιος το πάρει για δώρο. Στο PC, τα ποδοσφαιρικά παιχνίδια έχουν ξανά την τιμητική τους, με το Football Manager 2020 να σε βάζει σε ρόλο προπονητή. Στο Nintendo Switch οι αγαπημένοι χαρακτήρες όπως ο Mario και ο Link έχουν εδώ και καιρό τα δικά τους παιχνίδια, αλλά, τώρα έχει και ο Luigi το δικό του, με το Luigi’s Mansion 3 που κυκλοφόρησε πρόσφατα.

Πέρα από τις ίδιες τις κονσόλες και τα παιχνίδια, όμως, κάθε gamer χρειάζεται και ποιοτικά περιφερειακά για να ευχαριστηθεί ακόμα περισσότερο την εμπειρία κάθε παιχνιδιού. Το σημαντικότερο από όλα: μία καλή καρέκλα. Η gaming πολυθρόνα γραφείου Κυλλήνη αγκαλιάζει το σώμα εργονομικά, προσφέροντας «άπειρες» ώρες άνετου gaming. Μία αναπαυτική καρέκλα γραφείου είναι το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις σε κάποιον που περνά πολλές ώρες καθιστός, άρα, ένας gamer, που βρίσκεται πολλές ώρες μπροστά από το PC ή την κονσόλα, τη χρειάζεται σίγουρα.

Ένα ακόμα απαραίτητο αξεσουάρ κάθε σύγχρονου παίχτη είναι ένα headset. Με τα online παιχνίδια, ιδιαίτερα τα multiplayer, να έχουν «εκτοξευτεί» στις προτιμήσεις, η επικοινωνία με άλλους παίχτες είναι must. Κάνε δώρο το Corsair HS50 και έχεις σίγουρα καλύψει τις ανάγκες οποιουδήποτε gamer καθώς το headset αυτό μπορεί να συνδεθεί με PCXboxPS4Switch, ακόμα και κινητό. Στο PC μάλιστα το HS50 είναι πιστοποιημένο για χρήση με το Discord, μία από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας.

Τέλος, για τον PC gamer εντοπίσαμε ακόμα μία πρόταση η οποία θα αναβαθμίσει σημαντικά το setup του, το Corsair K55 RGB gaming πληκτρολόγιο. Με μηχανικούς διακόπτεςτεχνολογία 100% anti-ghosting6 macro-keysαπόκριση 1ms και RGB φωτισμό, το πληκτρολόγιο της Corsair ανεβάζει επίπεδο σε κάθε παιχνίδι.

Για όλα τα παραπάνω, και ακόμα περισσότερα δώρα gaming, τα καταστήματα Public σε περιμένουν. Αυτό του Συντάγματος, μάλιστα, έχει φορέσει τα «καλά του» και διαθέτει έναν από τους εντυπωσιακότερους στολισμούς στην πόλη, οπότε αξίζει σίγουρα μία επίσκεψη για να ζήσεις ακόμα πιο έντονα τη μαγεία των φετινών Χριστουγέννων.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης