Η Microsoft στο πλαίσιο της έκθεσης Gamescom 2019 που ξεκινά επίσημα σήμερα, ανακοίνωσε τα παιχνίδια που θα προστεθούν στην υπηρεσία Xbox Game Pass για τον Αύγουστο, τόσο για κονσόλες, όσο και για PC.

Υπενθυμίζουμε ότι οι χρήστες κονσόλας Xbox One, μπορούν με 10 ευρώ/μήνα να παίξουν πάνω από 200 παιχνίδια (αυτήν τη στιγμή) για όσο θέλουν και όσο διαρκεί η συνδρομή τους. Πλήρεις εκδόσεις παιχνιδιών και μερικοί από τους μεγαλύτερους τίτλους των τελευταίων μηνών και όχι μόνο. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τον Αύγουστο έρχεται όμως μία από τις μεγαλύτερες και σημαντικότερες προσθήκες που λέγεται Devil May Cry 5 (διαβάστε εδώ την κριτική του zougla.gr). Το παιχνίδι που κατέπληξε κριτικούς και κοινό και κυκλοφόρησε μόλις πριν 5 μήνες θα βρίσκεται από τις 19 Αυγούστου στο Game Pass για να το απολαύσουν στο Xbox One όλοι οι συνδρομητές.

 

Devil May Cry 5

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πολύ δυνατές προσθήκες είναι επίσης το Age of Emprires: Definitive Edition (επίσης 19 Αυγούστου) για τους χρήστες PC, οι οποίοι να υπενθυμίσουμε ότι μπορούν να έχουν πρόσβαση στη συνδρομή Xbox Game Pass for PC για 4 ευρώ το μήνα αυτήν τη στιγμή και για όσο η υπηρεσία βρίσκεται σε beta φάση. Αυτό σημαίνει ότι με 4 ευρώ, οι χρήστες Windows 10 θα μπορούν να απολαύσουν για έναν μήνα το παιχνίδι και φυσικά αν επιθυμούν να ανανεώσουν τη συνδρομή τους.
 

Ακόμη μια πολύ καυτή προσθήκη είναι το αναμενόμενο παιχνίδι Blair Witch από την Bloober Team (Layers of Fear, Observer). Ένας first person horror τίτλος, που βασίζεται στην κινηματογραφική ομώνυμη εμπειρία. Το παιχνίδι κυκλοφορεί κανονικά στις 30 Αυγούστου και από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του θα είναι διαθέσιμο δωρεάν για τους συνδρομητές Xbox Game Pass.

Δείτε αναλυτικά τα παιχνίδια που προστίθενται στο Xbox Game Pass τον Αύγουστο:
 

  • Devil May Cry 5 (Xbox Game Pass for Console, Xbox Game Pass Ultimate) – 19 Αυγούστου
  • Age of Empires: Definitive Edition (Xbox Game Pass for PC, Xbox Game Pass Ultimate) – 19 Αυγούστου
  • Stellaris: Console Edition (Xbox Game Pass for Console, Xbox Game Pass Ultimate, σύντομα στο Xbox Game Pass for PC) – 19 Αυγούστου
  • Ape Out (Xbox Game Pass for PC, Xbox Game Pass Ultimate) – 22 Αυγούστου
  • Kingdom Come: Deliverance (Xbox Game Pass for Console, Xbox Game Pass for PC, Xbox Game Pass Ultimate) – 22 Αυγούστου
  • Bard’s Tale IV: Director’s Cut (Xbox Game Pass for Console, Xbox Game Pass for PC, Xbox Game Pass Ultimate) – 27 Αυγούστου
  • Blair Witch (Xbox Game Pass for Console, Xbox Game Pass for PC, Xbox Game Pass Ultimate) – 19 Αυγούστου

 

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης