Η αλχημεία θεωρήθηκε ως η απάντηση σε όλες τις ασθένειες του βασιλείου και έγινε μια ευρέως διαδεδομένη πρακτική σε όλη τη χώρα, με τους κατοίκους να την δέχονται και να τη χρησιμοποιούν για να βελτιώσουν και να θεραπεύσουν ότι κρίνουν σκόπιμο. Όταν η τιμή της αλχημείας έγινε υπερβολικά υψηλή, έγιναν προσπάθειες να σταματήσει η χρήση της, η κάθε μία πιο αποτυχημένη από την άλλη, με τις καταστροφικές συνέπειες να γίνονται αισθητές σε ολόκληρο το βασίλειο. Μέσα σε λίγες ημέρες, το βασίλειο έπεσε στο χάος, μολυσμένα τέρατα περιφέρονταν στους αιματοβαμμένους δρόμους, ενώ κάθε ελπίδα για θεραπεία είχε χαθεί.
 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Corvus είναι η τελευταία ελπίδα του βασιλείου, η μοίρα του Hermes βρίσκεται στα xέρια του. Η αλήθεια είναι θαμμένη βαθιά μέσα στις αναμνήσεις που άφησε ο Corvus διάσπαρτες στον κόσμο, και μόνο αν συλλέξει αυτές τις χαμένες αναμνήσεις μπορεί να σωθεί το βασίλειο, αλλά κάθε φορά που βουτάει ξανά μέσα, προσπαθώντας να συνθέσει την αλήθεια, το μόνο που βρίσκει είναι περισσότερα μυστικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

  1. Eχθροί που δεν συγχωρούν: Διεφθαρμένοι από την πανούκλα και μεταλλαγμένοι σε τέρατα, οι εχθροί σας είναι διεστραμμένοι και απίστευτα εχθρικοί, προκαλώντας τις ικανότητές σας σε κάθε στροφή.
  2. Πολεμήστε με τον δικό σας τρόπο: Αναβαθμίστε και τροποποιήστε τις βασικές κινήσεις και τα όπλα του Corvus, δημιουργήστε το δικό σας στυλ παιχνιδιού και προετοιμαστείτε για τις προκλήσεις που σας περιμένουν με τον δικό σας μοναδικό τρόπο.
  3. Χρησιμοποιήστε την πανούκλα: Αρπάξτε τα όπλα της πανούκλας από φρικιαστικά bosses και τρομερούς εχθρούς, χρησιμοποιώντας τα ως θανατηφόρα όπλα.  Το να δώσετε στους εχθρούς μια γεύση από το ίδιο τους το δηλητήριο θα είναι ο μόνος τρόπος για να επιβιώσετε από τη φρίκη που παραμονεύει στις σκιές του άλλοτε ακμάζοντος βασιλείου.
  4. Δεχτείτε με ενθουσιασμό το Κοράκι: Μεταμορφωθείτε σε κοράκι κατά τη διάρκεια της μάχης, ανοίξτε τα φτερά σας που είναι όμοια με στιλέτα για να σταματήσετε τις επιθέσεις των εχθρών σας και εκτελέστε τους με την ταχύτητα ενός αρπακτικού.
  5. Θρυμματισμένες αναμνήσεις: Συνθέστε το παρελθόν του Corvus, καθώς βυθίζεστε στις αναμνήσεις του, προσπαθώντας να αποκαλύψετε την αλήθεια που κρύβεται στο παρελθόν.
     

To Thymesia θα κυκλοφορήσει στις 9 Αυγούστου σε PlayStation®5, Xbox Series X|S και PC.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης