Η The Coalition ήταν μια από τις πολλές εταιρείες που έδωσαν το παρών στο φετινό Game Developers Conference, παρουσιάζοντας ένα εντυπωσιακό δείγμα από τα μελλοντικά σχέδιά της.

Η γνωστή εταιρεία είχε ετοιμάσει μια σειρά από tech demos για το συνέδριο, στα οποία είχε χρησιμοποιήσει τη νέα έκδοση της Unreal Engine για να δημιουργήσει έναν χαρακτήρα από το μηδέν, αλλά και ένα ελεγχόμενο ψηφιακό περιβάλλον που αναδείκνυε τις καινούργιες τεχνολογίες φωτισμού, αντανάκλασης και rendering της Epic Games: τα Lumen και Nanite.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Ιδιαίτερα εντυπωσιακές ήταν και οι λεπτομέρειες που αποκαλύφθηκαν για τα demos, καθώς ο χαρακτήρας που παρουσιάστηκε στο βίντεο αποτελούταν από εκατομμύρια τρίγωνα. Συγκεκριμένα, το σώμα του περιείχε 130.000 τρίγωνα, το πρόσωπο 31.000 και τα μαλλιά, τα γένια και τα φρύδια 3.5 εκατομμύρια.

Στο “alpha point” demo η The Coalition προσέφερε ένα υπερθέαμα φωτισμού και αντανακλάσεων, αφού οι τεχνολογίες Lumen και Nanite της επέτρεψαν να δημιουργήσει ένα οπτικό αποτέλεσμα που μεταβαλλόταν ρεαλιστικά και σε πραγματικό χρόνο, χρησιμοποιώντας ένα, θεωρητικά, ατελείωτο budget από τρίγωνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Επιμέλεια: Ελένη Δρίβα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης