Η Sony ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας της συλλογής Uncharted για το PlayStation 5, ενώ παράλληλα ανακοίνωσε και μερικές λεπτομέρειες για τις βελτιώσεις της συγκεκριμένης έκδοσης.
 

Το Uncharted: Legacy of Thieves Collection θα περιλαμβάνει 2 παιχνίδια: τα Uncharted 4: A Thief’s End και Uncharted: The Lost Legacy. Στο πακέτο δεν θα συμπεριλαμβάνεται το multiplayer κομμάτι του Uncharted 4.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Και τα δύο παιχνίδια θα έχουν υποστήριξη 3D Audio, υποστήριξη για τα adaptive triggers και το haptic feedback του DualSense, αλλά και σχεδόν ανύπαρκτους χρόνους φόρτωσης. Παράλληλα, για τα γραφικά θα υπάρχουν 3 επιλογές: Το Fidelity Mode θα υποστηρίζει ανάλυση native 4K στα 30 fps, το Performance Mode θα είναι το ίδιο mode που υπάρχει για το PS5 και στην έκδοση που ήδη κυκλοφορεί (PS4) και προσφέρει dynamic 4K έως 60 fps, ενώ έχει προστεθεί και ένα Performance+ Mode, που στοχεύει στα 120fps σε ανάλυση 1080p.

Όσοι έχουν ήδη κάποιο από τα δύο παιχνίδια, θα μπορούν με επιπλέον 10 ευρώ να αποκτήσουν τη συλλογή ψηφιακά, ενώ από τη συγκεκριμένη προσφορά εξαιρούνται όσοι έχουν στη συλλογή τους το Uncharted 4 μέσω του PS Plus.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

To Uncharted: Legacy of Thieves θα κοστίζει €49,99 και θα κυκλοφορήσει για το PS5 στις 28 Ιανουαρίου.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης