Το Xbox Game Pass είναι η συνδρομητική υπηρεσία της Microsoft για το Xbox One, που σας δίνει πρόσβαση σε πάνω από 100 παιχνίδια με μόλις 10 ευρώ τον μήνα. Η εταιρεία πλέον ανακοίνωσε ότι τα νέα της παιχνίδια, όπως είναι το Crackdown 3, το State of Decay 2 και το Sea of Thieves θα συμπεριλαμβάνονται στο Xbox Game Pass από την ημέρα κυκλοφορίας τους!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Microsoft προχώρησε σε μία ανακοίνωση που θα αλλάξει τα δεδομένα του gaming όπως το γνωρίζουμε σήμερα. Συγκεκριμένα, όλοι οι νέοι τίτλοι του Xbox One  από την Microsoft θα γίνονται άμεσα διαθέσιμοι στο Xbox Game Pass από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας τους. Αυτό σημαίνει πως οι παίκτες δεν θα χρειάζεται να αγοράσουν τα καινούργια παιχνίδια, αλλά να ανανεώσουν τη συνδρομή τους στο Xbox Game Pass.

Οι τίτλοι που ανακοινώθηκαν πως θα αποτελούν μέρος του Xbox Game Pass από τη μέρα κυκλοφορίας τους είναι τα Sea of Thieves, Crackdown 3 και State of Decay 2. Η ανακοίνωση αναφέρει πως η εταιρεία σκοπεύει να διαθέσει όλους τους νέους τίτλους που θα έρθουν στο μέλλον, ακόμα και από μεγάλα franchises όπως τα Halo, Forza και Gears of War. Το Xbox Game Pass αποτελεί μία συνδρομητική υπηρεσία αντίστοιχη με αυτή του Netflix, προσφέροντας στους συνδρομητές έναν μεγάλο αριθμό παιχνιδιών που είναι διαθέσιμα όσο υπάρχει ενεργή συνδρομή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης
Πηγή: VG24.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης