O πρώτος τίτλος Super Mario της Nintendo για τις συσκευές της Apple έφτασε τα 78 εκ. downloads παγκοσμίως.

Το Super Mario Run κατάφερε να ξεπεράσει τα 40 εκ. dowloads τις πρώτες τέσσερις ημέρες και τα 50 εκ. έπειτα από την πρώτη εβδομάδα. Πλέον το παιχνίδι έχει φτάσει τα 78 εκ. downloads, ενώ έχει κυκλοφορήσει μόνο σε συσκευές iOS προς το παρόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρόεδρος της Nintendo Tatsumi Kimishima ανακοίνωσε τα νούμερα, ενώ ανέφερε επίσης ότι περισσότεροι από το 5% αυτών που κατέβασαν το παιχνίδι έχουν πληρώσει τα 10 δολάρια για να ξεκλειδώσουν όλο το περιεχόμενο, το οποίο σημαίνει ότι ο τίτλος έχει φέρει έσοδα που ανέρχονται στα 39 εκ. δολάρια.

Δείτε περισσότερα παιχνίδια της Nintendo ΕΔΩ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φυσικά, η Apple παίρνει το δικό της μερίδιο από τα παραπάνω έσοδα, όπως θα κάνει και η Google όταν κυκλοφορήσει το παιχνίδι το Μάρτιο σε Android. H Nintendo αναφέρει ότι έλαβε εξαιρετικό feedback για το παιχνίδι γενικά.

Η αναφορά της Nintendo για την περίοδο των 9 μηνών που έληξε τον Δεκέμβριο αναφέρει σημαντικό κέρδος, το οποίο ήρθε από τις πωλήσεις του Pokemon, αλλά και την πώληση της ομάδας μπέιζμπολ Seattle mariners. Η εταιρεία επίσης ανακοίνωσε ότι το επόμενο smartphone game της, το Animal Crossing θα καθυστερήσει.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης