Η Telltale Games είναι γνωστή για τα επεισοδιακά παιχνίδια αφήγησής της με πρώτο και καλύτερο το The Walking Dead το οποίο και τελειώνει. Τώρα που η εταιρία ξεμπερδεύει με αυτό πιάνει ένα ακόμη δημοφιλές franchise, τo Stranger Things, την διάσημη σειρά του Netflix με επιρροές από τα 80’s και την τότε pop κουλτούρα.

Η ανακοίνωση ήρθε από το Twitter της Telltale Games για το παιχνίδι Stranger Things. Μέχρι στιγμής το μόνο που ξέρουμε είναι πως αναπτύσσεται για κονσόλες και για PC. Φυσικά παραμένει άγνωστο το πότε θα κυκλοφορήσει, πότε θα δούμε υλικό, πώς θα καταφέρουν να μεταφέρουν την σειρά ως διαδραστικό παιχνίδι και ποιους χαρακτήρες θα δούμε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αποκάλυψη δεν ήρθε μόνη της, αφού η Telltale ανακοίνωσε συνεργασία με το Netflix. Εκτός από το παιχνίδι Stranger Things, η Telltale θα φέρει το Minecraft: Story Mode στην πλατφόρμα του Netflix ως διαδραστική περιπέτεια αυτό το Φθινόπωρο.

Περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε αν θα ακολουθήσουν τα γεγονότα της σειράς, αν ακολουθήσουν νέο σενάριο και αν θα φέρουν τους ηθοποιούς να δανείσουν τις φωνές τους στο παιχνίδι. Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως ακόμη μια σειρά του Netflix γίνεται παιχνίδι, ο λόγος για το Narcos της Curve Digital.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: VG24.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης