H τεράστια επιτυχία του PlayStation 4 συνεχίζεται, καθώς όπως ανακοινώθηκε, η κονσόλα ξεπέρασε τα 50 εκατομμύρια πωλήσεις. Σχετικές πληροφορίες αναφέρουν ότι το παραπάνω νούμερα αφορά σε πωλήσεις σε καταναλωτές και όχι απλά παραλαβές των καταστημάτων (shipped). Επίσης το νούμερο συμπεριλαμβάνει όλα τα μοντέλα PS4, που έχουν κυκλοφορήσει (PS4 Slim, PS4 Pro).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι πρόσφατες πωλήσεις αυξήθηκαν κατακόρυφα λόγω Black Friday, η οποία ήταν η καλύτερη στην ιστορία του PlayStation, όπως αναφέρει η Sony. Έως τις 4 Δεκεμβρίου περισσότερα από 369,6 εκ. παιχνίδια PS4 έχουν πωληθεί τόσο σε φυσική μορφή (Blu-ray), όσο και ψηφιακά.

Το εντυπωσιακό αυτό νούμερο πωλήσεων ήρθε έπειτα από τρία χρόνια, που βρίσκεται στο PlayStation 4 στην αγορά, ενώ αναμένεται να δούμε αν θα καταφέρει να ξεπεράσει το ρεκόρ του PlayStation 2, το οποίο πωλούταν επί 15 χρόνια και κατάφερε να φτάσει τα 155 εκ. πωλήσεις. Βρίσκεται σίγουρα σε πολύ καλή πορεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρά τη βελτιωμένη πορεία του Xbox One σε Ηνωμένο Βασίλειο και ΗΠΑ τελευταία, τo PS4 παραμένει με άνεση μπροστά του. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από το VGChartz.com, οι πωλήσεις του Xbox One είναι περίπου στα 29 εκ.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης