Ο νέος τίτλος της Blizzard, Overwatch, κυκλοφόρησε την περασμένη Τρίτη σε PS4, Xbox One και PC και όπως ήταν αναμενόμενο (δεδομένης και της επιτυχίας της δοκιμαστικής Beta έκδοσης) “καρφώθηκε” στην κορυφή των βρετανικών charts. Αποτελεί τον τίτλο με τις γρηγορότερες πωλήσεις, όσον αφορά τα παιχνίδια της Blizzard για κονσόλες, με 47% των πωλήσεων να ανήκουν στην PS4 μερίδα, 36% στο Xbox One και 18% στο PC.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι πωλήσεις του Uncharted 4 μειώθηκαν κατά 37%, καθώς έπεσε στη δεύτερη θέση, αλλά παρέμεινε μπροστά από το Doom, το οποίο επίσης είδε πτώση κατά 41% και βρέθηκε στην τρίτη θέση. Το Homefront: The Revolution επίσης έπεσε μία θέση και βρέθηκε στην τέταρτη, καθώς πλέον διανύει την τρίτη εβδομάδα κυκλοφορίας του.

Στην πέμπτη θέση βρίσκεται το Call of Duty: Black Ops 3, με πωλήσεις που αυξήθηκαν κατά 26%, πιθανότατα λόγω κυκλοφορίας των DLC, ενώ το Ratchet & Clank ανέβηκε κατά 114%, λόγω πακέτων μαζί με το PS4, που ξεκίνησαν να πωλούνται πρόσφατα, ενώ ανέβηκε από τη θέση 12 στην θέση 6. Η μοναδική νέα κυκλοφορία, εκτός του Overwatch, είναι το Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan, που βρίσκεται στη θέση 18. Δείτε παρακάτω αναλυτικά τα 10 παιχνίδια, που βρίσκονται στην κορυφή:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βρετανικά Charts:

  1. Overwatch
  2. Uncharted 4
  3. Doom
  4. Homefront: The Revolution
  5. Call of Duty: Black Ops 3
  6. Ratchet & Clank
  7. FIFA 16
  8. Tom Clancy’s The Division
  9. Total War: Warhammer
  10. Grand Theft Auto 5

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης