Η Microids και η Oddworld Inhabitants ανακοίνωσαν με ενθουσιασμό ότι το «Oddworld: Soulstorm Enhanced Edition», ένα action/adventure platform game, θα διατίθεται έως τα τέλη Νοεμβρίου του 2021 σε όλα τα συστήματα Xbox και PlayStation, αλλά και στο Epic Games Store. Όπως υποδηλώνει το όνομα, είναι ενισχυμένο και προσφέρει στους παίκτες βελτιωμένους μηχανισμούς στο gameplay και στον κώδικα κίνησης του χαρακτήρα, αλλά και όλα τα updates που εφαρμόστηκαν μέχρι σήμερα.

Δύο νέα συστήματα προστέθηκαν στον κατάλογο των ήδη διαθέσιμων συστημάτων (PlayStation 4, PlayStation 5 και Epic Games Store): το Xbox Series X|S και το Xbox One.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Collector’s Editions και οι Day One Editions του «Oddworld: Soulstorm Enhanced Edition» για το Xbox Series X|S και το Xbox One είναι πλέον διαθέσιμες για προ-παραγγελία. Όσοι προ-παραγγείλουν την Day One Edition ή την Collector’s Edition στα καταστήματα λιανικής που συμμετέχουν στην ενέργεια θα αποκτήσουν πρόσβαση στο Original Soundtrack του παιχνιδιού και σε ένα Digital Artbook.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Day One Edition προσφέρει το παιχνίδι σε μια συλλεκτική, μεταλλική θήκη.

Η Collector’s Edition προσφέρει τα εξής:

  • Μια ξεχωριστή συλλεκτική συσκευασία.
  • Τη standard edition του Oddworld: Soulstorm.
  • Μια συλλεκτική μεταλλική θήκη.
  • Ένα αποκλειστικό αγαλματίδιο του Abe ύψους 22 εκατοστών.
  • Ένα ανώτερης ποιότητας artbook 160 σελίδων της Pix’n Love Publishing.
  • Ένα αποκλειστικό μπρελόκ Mining Company.
  • Τρία εκτυπωμένα artworks.
  • Αυτοκόλλητα Ancient Mudokon Tribal.
  • Το τατουάζ που έχει ο Abe στο χέρι.

Βασικά Χαρακτηριστικά

  • Εκρηκτικό action/adventure platform game: Εξελίσσει το είδος των platform games, προσθέτοντας RPG στοιχεία για να παίξετε όπως θέλετε, είτε επιθετικά είτε παθητικά. Κλέψτε τις τσέπες των αντιπάλων, αρπάξτε αντικείμενα μέσα από ντουλάπια, ψάξτε τους σκουπιδοτενεκέδες και βρείτε κρυμμένες περιοχές για να αποκτήσετε πρώτες ύλες. Ανταλλάξτε πρώτες ύλες στους αυτόματους πωλητές για να αποκτήσετε προϊόντα που θα σας διευκολύνουν να αντιμετωπίσετε τις πολλές προκλήσεις του παιχνιδιού. Αποκτήστε συνταγές για να δημιουργήσετε εργαλεία και όπλα που θα χρησιμοποιήσετε ενάντια στους αντίπαλους ή για να λύσετε προβλήματα. Εξοπλίστε τους ακολούθους σας και δείτε την επανάσταση να ξεσπά.
  • Έπος: Αυτό δεν είναι ένα παραδοσιακό 2D side-scrolling platform game. Το Soulstorm είναι ένα 2.9D action/adventure platform game με διάρκεια 15 ώρες και δεκάδες άλλες ασχολίες για τους τελειομανείς και όσους κυνηγούν τα achievements. Υπάρχουν επικά τοπία σε τεράστια κλίμακα για να εξερευνήσετε ταξιδεύοντας στον κόσμο, αντί να περιορίζεστε από την παραδοσιακή αισθητική των side-scrolling platform games.
  • Ξεκινήστε μια επανάσταση: Ένα σκοτεινό σενάριο με διαστρεβλωμένη αίσθηση του χιούμορ που στρέφει τους προβολείς στις ειρωνείες που κυριαρχούν στην ανθρώπινη ύπαρξη. Ως ένας σκλάβος μιας τεράστιας επιχείρησης, ένα γρανάζι της μηχανής που το εκμεταλλεύονται μέχρι τον θάνατο, ο Abe προσπαθεί να σώσει όλο τον κόσμο και στην πορεία μεταμορφώνεται από το τίποτα στον ηγέτη μιας παγκόσμιας επανάστασης.
  • Τελειομανείς: Μπορείτε να σώσετε μέχρι και τον τελευταίο Mukodon στο παιχνίδι (υπάρχουν πάνω από 1.000); Μπορείτε να κατακτήσετε το καλύτερο δυνατό τέλος και να ξεκλειδώσετε τα τελευταία δύο επίπεδα; Μπορείτε να ψάξετε κάθε σκουπιδοτενεκέ και ντουλάπι, να σκοτώσετε ή να συλλάβετε κάθε αντίπαλο, να βρείτε κάθε κρυμμένη περιοχή, να συλλέξετε κάθε ζελέ; Πάνω από 3 εκατομμύρια παίκτες είχαν την ευκαιρία να το κάνουν… θα είστε εσείς ο πρώτος στο Xbox;
  • Πολλαπλά τέλη: Το Soulstorm έχει 15 επίπεδα, με δύο ακόμα που ξεκλειδώνονται στο τέλος του παιχνιδιού. Υπάρχουν 4 τύποι τέλους στο παιχνίδι και το καθένα εξαρτάται από το Quarma σας. Στο τέλος κάθε επιπέδου, αποκτάτε ένα Quarma score, το οποίο βασίζεται στον αριθμό των Mukodons που σώζετε. Αν καταφέρετε να σώσετε αρκετούς Mukodons στα επίπεδα, θα δείτε ένα από τα καλά τέλη. Προσέξτε όμως: αν το Quarma score δεν είναι αρκετά μεγάλο, θα έχετε μια πιο… τρομερή μοίρα!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης