Εδώ και αρκετό καιρό κυκλοφορούν διάφορες φήμες που θέλουν το επόμενο Assassin’s Creed να μας ταξιδεύει στην Αρχαία Ελλάδα και μετά από την τελευταία διαρροή, η Ubisoft έρχεται επιτέλους να επιβεβαιώσει την ύπαρξη του Assassin’s Creed Odyssey, όπως θα ονομάζεται.

Με ένα σύντομο teaser βίντεο, η εταιρεία μας προσφέρει μια κλέφτη ματιά στον νέο assassin, ο οποίος από ότι φαίνεται είναι Σπαρτιάτης και κλείνει ραντεβού για τη φετινή E3. Παρόλα αυτά, οι διαρροές δεν έχουν τελειωμό και σύμφωνα με πήγες, το Odyssey δεν θα μας μεταφέρει απλά στην Ελλάδα… Συγκεκριμένα, το Assassin’s Creed Odyssey θα συνεχίσει το “κύμα” αλλαγών που ξεκίνησε το Assassin’s Creed Origins, αφού θα εισάγει επιλογές διαλόγους στο παιχνίδι και θα σας επιτρέπει να επιλέξετε ανάμεσα σε άντρα και γυναίκα assassin.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιπλέον, το νέο κεφάλαιο της σειράς θα αποτελεί συνέχεια του Origins, οπότε δεν είναι απίθανο να δούμε ξανά τον Bayek και την Aya, τους πρωταγωνιστές του προηγούμενου παιχνιδιού. Τέλος, οι ίδιες πήγες υποστηρίζουν πως το Assassin’s Creed Odyssey αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο οικονομικό έτος του 2019, το οποίο τελειώνει στις 31 Μαρτίου 2019. Αν λάβουμε υπόψιν τις παλιότερες κυκλοφορίες της σειράς, τότε είναι πολύ πιθανό πως το Odyssey θα κυκλοφορήσει αυτό το Φθινόπωρο.

Πηγή: VG24.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης