H Daybreak Games ανακοίνωσε πως επιτέλους θα φέρει τον Battle Royale τίτλο της, H1Z1, στο PlayStation 4. Το παιχνίδι θα είναι free-to-play ενώ η ομάδα πίσω από το H1Z1 έχει ήδη ανακοινώσει πως θα διεξάγει δύο δοκιμαστικές beta.

Η πρώτη περίοδος θα είναι κλειστή και θα ξεκινήσει αυτόν τον μήνα. Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει και μπορείτε να λάβετε μέρος και εσείς από αυτόν τον σύνδεσμο. Αν δεν είστε από τους τυχερούς που θα παίξουν το H1Z1 στην κλειστή Beta τότε θα πρέπει να κάνετε υπομονή για την ανοιχτή περίοδο που θα ξεκινήσει στις 22 Μαΐου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το H1Z1 έρχεται στο PlayStation 4 με αποκλειστικό περιεχόμενο αλλά και ως πακέτο, το οποίο θα περιέχει εκτός από κοσμητικά αντικείμενα, ένα dynamic theme για το PS4 στην τιμή των 29.99 ευρώ. Όσοι είναι συνδρομητές της υπηρεσίας PlayStation Plus θα έχουν έκπτωση 20%. H Daybreak Games έχει κάνει μικρές αλλαγές ώστε να προσαρμόσει το H1Z1 στην κονσόλα της Sony με σημαντικότερη αλλαγή το control scheme ώστε να ταιριάζει σε αυτό του DualShock 4 χωρίς οι παίκτες να χάνουν τη δράση του παιχνιδιού όπως θα έπαιζαν στο PC. Επίσης η έκδοση του PlayStation 4 θα έχει μια νέο UI, progression system για τα όπλα καθώς και νέο εξοπλισμό. Τέλος το παιχνίδι θα τρέχει στα 60 FPS στο PlayStation 4 Pro.

Πηγή: VG24.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης