Το διεθνώς αναγνωρισμένο Remothered: Tormented Fathers θα σας κυνηγήσει στα καταστήματα στις 31 Οκτωβρίου

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2019, 17:00
Το διεθνώς αναγνωρισμένο Remothered: Tormented Fathers θα σας κυνηγήσει στα καταστήματα στις 31 Οκτωβρίου

Ετοιμαστείτε να παρασυρθείτε στον απόλυτο ψυχολογικό εφιάλτη. Η Darril Arts και η Stormwind Games συνεργάστηκαν με την SOEDESCO για να κυκλοφορήσουν την εμπορική έκδοση του Remothered: Tormented Fathers. Το survival horror game θα εμφανιστεί στα καταστήματα για το Nintendo Switch, το PlayStation 4 και το Xbox One στις 31 Οκτωβρίου. Εφόσον το παιχνίδι θα κάνει ντεμπούτο ψηφιακά στο Nintendo Switch τον Ιούλιο, οι παίκτες θα έχουν σύντομα την ευκαιρία να το αποκτήσουν και σε εμπορική μορφή. 

Το homemade indie που αναγνωρίστηκε διεθνώς

Το σχέδιο «Remothered: Tormented Fathers» ξεκίνησε το 2009 ως indie game με βάση τις ιδέες του Chris Darril, σχεδιαστή παιχνιδιών, σκηνοθέτη και ζωγράφου. Την περίοδο εκείνη, ο Darril ήταν ο μόνος developer που εργαζόταν στο παιχνίδι. Στα πρώτα του στάδια, το τότε 2D παιχνίδι απέκτησε τη δική του κοινότητα οπαδών. Μετά από μερικά χρόνια, ο Darril συνεργάστηκε με τρεις φίλους του και ίδρυσε την Darril Arts με σκοπό την κυκλοφορία του Remothered. Το 2016 ακολούθησε μια συνεργασία με την Stormwind Games, το Ιταλικό στούντιο ανάπτυξης παιχνιδιών με ειδίκευση στους τίτλους που στηρίζονται στο σενάριο – κι έτσι η ανάπτυξη του Remothered απογειώθηκε. Μετά από μία δεκαετία, το πόνημα του Chris Darril, το οποίο αρχικά θα αποτελούσε ένα homemade indie παιχνίδι, έχει μεταμορφωθεί σε ένα αξιοσέβαστο survival horror game που είναι έτοιμο να εμφανιστεί στα ράφια των καταστημάτων.
Τι είναι το Remothered


Το Remothered: Tormented Fathers είναι ένα αγνό και ρεαλιστικό survival horror παιχνίδι. Στον τίτλο αυτό οι παίκτες αναλαμβάνουν τον ρόλο της Rosemary Reed, μιας συναρπαστικής 35χρονης γυναίκας που φτάνει στο σπίτι του Richard Felton για να ερευνήσει τη μυστηριώδη εξαφάνιση ενός κοριτσιού που ονομάζεται Celeste. Καθώς φτάνει όλο και πιο κοντά στην αλήθεια, βρίσκεται να παλεύει για τη ζωή της. Αντιμετωπίστε ψυχοπαθείς και φανατικούς και μπλεχτείτε σε έναν ιστό ψεμάτων, όπου οι δολοφόνοι και τα πάθη έρχονται στη ζωή.
 

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2019, 17:00