Η πολυβραβευμένη σειρά, BioShock, επιστρέφει με μια remastered συλλογή, που θα συμπεριλαμβάνει και τα τρία παιχνίδια μαζί με όλο το επιπλέον περιεχόμενο, που έχει κυκλοφορήσει για αυτά. Έπειτα από πολλές διαρροές τους προηγούμενους μήνες για τη συγκεκριμένη κυκλοφορία, η 2K Games ανακοίνωσε επιτέλους επίσημα ότι η συλλογή θα εμφανιστεί στα ράφια των καταστημάτων τον ερχόμενο Σεπτέμβρη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συλλογή θα περιλαμβάνει τα BioShock, BioShock 2 και BioShock Infinite με όλα τα DLC (επιπρόσθετο περιεχόμενο) που έχουν κυκλοφορήσει, ενώ δε θα περιλαμβάνεται το multiplayer κομμάτι του BioShock 2.

Το πολυβραβευμένο BioShock θα εμφανιστεί σε remastered μορφή, με ανάλυση 1080p στα 60fps, ενώ θα περιλαμβάνει ένα director’s commentary από το δημιουργό της σειράς, Ken Levine, και άλλα μέλη της ομάδας ανάπτυξης. Επιπλέον θα υπάρχει ένα μουσείο με το artwork του παιχνιδιού, αλλά και επιπλέον Challenges με έξτρα achievements/trophies.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

To δεύτερο παιχνίδι της σειράς θα εμφανιστεί και αυτό ρετουσαρισμένο στα 1080p και 60fps, χωρίς το multiplayer κομμάτι του (για το ποίο δεν είχε λάβει και τις καλύτερες κριτικές), ενώ θα συμπεριλαμβάνονται τα DLC, Minerva’s Den και Protector Trials.

Το BioShock Infinite θα είναι αναβαθμισμένο επίσης στα 1080p/60fps για τις κονσόλες, ενώ στα PC δε θα υπάρξει νέα έκδοση, καθώς είναι πιο πρόσφατη κυκλοφορία και διατηρείται στα standards της εποχής. Επιπλέον θα είναι διαθέσιμα όλα τα DLC: Burial at Sea (Part 1 & 2), Clash in the Clouds και Columbia’s Finest Pack. 

 Αξίζει να σημειωθεί ότι οι κάτοχοι των παιχνιδιών για τα PC θα λάβουν δωρεάν τις νέες εκδόσεις των BioShock 1 και 2, όπως και τα DLC για όλες τις εκδόσεις. Ο τίτλος θα πωλείται στα 59,99$ και θα κυκλοφορήσει για PC, PlayStation 4 και Xbox One στις 16 Σεπτεμβρίου.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερα παιχνίδια της 2K Games ΕΔΩ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης