To πολυαναμενόμενο, αποκλειστικό στο PlayStation 4, The Last of Us Part II έρχεται πλήρως μεταγλωττισμένο, με ελληνικό μενού και με δυνατότητα επιλογής ελληνικών υπότιτλων. Η PlayStation Greece συνεχίζει να στηρίζει την κοινότητα του PlayStation, διαθέτοντας ακόμα έναν αποκλειστικό τίτλο στα Ελληνικά και προσφέροντας μία άκρως επιβλητική και καθηλωτική εμπειρία. Αν, παρόλα αυτά, είστε από αυτούς που προτιμούν να απολαύσουν τον τίτλο στα Αγγλικά, θα παρέχεται και αυτή η επιλογή με ελληνικό μενού και υπότιτλους.

Δείτε το ελληνικό trailer:
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Πέντε χρόνια μετά το επικίνδυνο ταξίδι τους στις ΗΠΑ, η Ellie και ο Joel εγκαταστάθηκαν στο Τζάκσον του Ουαϊόμινγκ. Η διαβίωση μεταξύ μιας ακμάζουσας κοινότητας επιζώντων τους προσέφερε ειρήνη και σταθερότητα, παρά τη συνεχή απειλή που καιροφυλακτεί.
 

Όταν ένα βίαιο γεγονός διαταράσσει αυτήν την ειρήνη, η Ellie ξεκινά ένα ατέρμονο ταξίδι για να αποδώσει δικαιοσύνη και να «γράψει τον επίλογο». Ενώ κυνηγά τους υπεύθυνους έναν προς έναν, έρχεται αντιμέτωπη με τις καταστροφικές σωματικές και συναισθηματικές επιπτώσεις των ενεργειών της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πραγματοποιήστε τώρα την προ-παραγγελία σας σε κάποια από τις διαθέσιμες εκδόσεις του The Last of Us Part II, από το PlayStation Store και τα ενημερωμένα καταστήματα λιανικής!

Ο πολυαναμενόμενος τίτλος καταφθάνει στις 19 Ιουνίου αποκλειστικά στο PlayStation®4, πλήρως μεταγλωττισμένος, με ελληνικό μενού και υπότιτλους.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης