H PlayStation Greece αποκάλυψε μια εντυπωσιακή τοιχογραφία στο κέντρο της Αθήνας, για να τιμήσει το παγκόσμιο brand σποτ του PlayStation για το 2021, “PlayStation – Play Has No Limits”. Το spot της Sony Interactive Entertainment ταξιδεύει τον θεατή σε μια πόλη που δεν μοιάζει με καμία άλλη. Σε έναν κόσμο που είναι αποκλειστικά PlayStation και δείχνει τι μπορεί να συμβεί όταν το παιχνίδι ανεβαίνει σε πρωτοφανή επίπεδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για να αναδείξει το δυναμικό αυτό brand spot, το PlayStation στην Ελλάδα συνεργάστηκε με την UrbanAct για να δημιουργήσει μια εντυπωσιακή τοιχογραφία στο κέντρο της Αθήνας μέσα από τα χέρια του γνωστού καλλιτέχνη Same84 του οποίου το πλούσιο ταλέντο και οι τεχνικές δεξιότητες ζωντανεύουν το εντυπωσιακό key visual της καμπάνιας “Play Has No Limits”. Η τοιχογραφία  απεικονίζει εμβληματικούς χαρακτήρες από αγαπημένους τίτλους του PlayStation μέσα σε μία πόλη που βρίσκεται σε εορταστική ατμόσφαιρα.
 

 

Η τοιχογραφία θα βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της Αθήνας μέχρι τις αρχές Ιανουαρίου, και οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν τον Nathan Drake από τη σειρά Uncharted και τους Kratos και Atreus από το σειρά  God of War να απεικονίζονται σε αυτήν. Οι περαστικοί θα μπορούν, επίσης, να δουν την Aloy του Horizon Forbidden West, εν αναμονή της κυκλοφορίας του τίτλου, στις 18 Φεβρουαρίου 2022. Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει ένα εντυπωσιακό super car, το οποίο απεικονίζεται στην τοιχογραφία να διασχίζει την πόλη, παραπέμποντας στο Gran Turismo 7 που κυκλοφορεί στις 4 Μαρτίου 2022.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το PlayStation Ελλάδος ελπίζει ότι οι φίλοι του θα απολαύσουν αυτό το καλλιτεχνικό έργο που «μιλάει» στην κοινότητα και που αφορά στη δημιουργία ενός “gaming” point of interest κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου στην Αθήνα αυτόν τον Δεκέμβριο. Η τοιχογραφία του PlayStation βρίσκεται σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Αθήνας, στον Κεραμεικό, απέναντι από το σταθμό του μετρό.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης