Η Nintendo μόλις κυκλοφόρησε το νέο Super Mario παιχνίδι της. Για πρώτη φορά, ο διάσημος μουστακαλής υδραυλικός εμφανίζεται σε συσκευή της Apple με το παιχνίδι Super Mario Run.

Πρόκειται για έναν runner platform τίτλο, που είχε παρουσιαστεί πριν μερικούς μήνες στο event της παρουσίασης του iPhone 7. Μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι ακόμα και με το ένα χέρι, όπως αναφέρει ο δημιουργός του τίτλου, Shigeru Miyamoto:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δημιουργήσαμε το Super Mario Run έτσι ώστε να παίζεται τέλεια στο iPhone», δήλωσε ο Miyamoto, που δημιούργησε το θρυλικό ήρωα πριν περίπου 35 χρόνια. «Ο Super Mario εξελίσσεται κάθε φορά, που έρχεται σε νέα πλατφόρμα και για πρώτη φορά, οι παίκτες θα μπορούν να ευχαριστηθούν έναν πλήρη τίτλο Super mario με το ένα χέρι, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να παίξουν ενώ βρίσκονται στο τρένο ή τρώνε χάμπουργκερ.»

Το παιχνίδι μπορείτε να το βρείτε στο App Store και έχει μέγεθος περίπου 370 MB. Οι αρχικές πίστες του παιχνιδιού είναι διαθέσιμες δωρεάν, αλλά αν θέλετε να ξεκλειδώσετε όλες τις πίστες, θα χρειαστεί να πληρώσετε 9,99€.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένας περιορισμός του παιχνιδιού είναι ότι χρειάζεται απαραίτητα online σύνδεση για να παίξει. Συνεπώς, αν δεν έχετε κάποιο διαθέσιμο Wi-Fi, το παιχνίδι θα σας τρώει δεδομένα. Συγκεκριμένα, θα καταναλώνει έως και περίπου 75 ΜΒ την ώρα, καθώς παίζετε.

Δείτε την live-action διαφήμιση του παιχνιδιού:

Ο τίτλος θα κυκλοφορήσει και σε συσκευές Android στις αρχές του 2017.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης