Απ’ ό,τι φαίνεται, οι fans του Spyro θα χρειαστεί να περιμένουν το Spyro Reignited Trilogy λίγο παραπάνω.

Με ανακοίνωση στο blog της Activision, o ένας εκ των επικεφαλής της Toys for Bob, της εταιρείας που αναπτύσσει το παιχνίδι, ενημέρωσε για την νέα ημερομηνία κυκλοφορίας του τίτλου, που είναι η 13η Νοεμβρίου 2018.

Ο υπεύθύνος δήλωσε ότι “ήλπιζε να μπορεί να φέρει το παιχνίδι στα χέρια των παικτών πιο γρήγορα, αλλά θα χρειαστεί περισσότερη αγάπη και φροντίδα”. Επίσης υποσχέθηκε ότι όταν παίξουν οι fans το παιχνίδι τον Νοέμβριο θα δουν ότι άξιζε η αναμονή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φυσικά, πρόκειται για τυποποιημένη ανακοίνωση, καθυστερημένη μάλιστα σχετικά, αφού το παιχνίδι επρόκειτο να κυκλοφορήσει σε έναν μήνα, η οποία δηλώνει κατά τα συνηθισμένα κάτι που ίσως ισχύει, ίσως όμως και όχι, αφού πιο πιθανό σενάριο είναι ότι η Activision θέλησε να αποφύγει το υπερφορτωμένο πρόγραμμα κυκλοφοριών του Σεπτεμβρίου, φοβούμενη για τις πωλήσεις του τίτλου. Ο Νοέμβριος είναι λιγότερο συμπυκνωμένος από κυκλοφορίες. Έως τότε όμως, θα υπάρχουν πολλές ακόμη νέες προτάσεις, κάτι που επίσης θα διακινδυνεύσει τις πωλήσεις του Spyro.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης