[Ενημέρωση] Για να δείτε την παρουσίαση, πατήστε εδώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Sony επιτέλους θα μας δώσει μια πρώτη ματιά στο PlayStation 5 κατά τη διάρκεια μιας ειδικής εκδήλωσης σήμερα Πέμπτη 11 Ιουνίου. Οι θαυμαστές θα έχουν την ευκαιρία να δουν μια σειρά από τίτλους που δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί και οι οποίοι βρίσκονται σε εξέλιξη για την πολυαναμενόμενη πλατφόρμα. Η εκδήλωση είναι η πρώτη σε μια σειρά από ενημερώσεις για την κονσόλα, τις οποίες η Sony έχει προγραμματίσει τους επόμενους μήνες.

Η ιαπωνική εταιρεία θα μεταδώσει ζωντανά την εκδήλωση στις 23:00 (ώρα Ελλάδας) στο YouTube και στο Twitch. Η εκδήλωση είχε αρχικά προγραμματιστεί για τις 4 Ιουνίου, αλλά αναβλήθηκε λόγω των συνεχιζόμενων διαμαρτυριών Black Lives Matter στις ΗΠΑ. Τα βιντεοπαιχνίδια που θα παρουσιαστούν θα παιχτούν σε τηλεόραση 4K για να δώσουν μια ολοκληρωμένη εικόνα των δυνατοτήτων των γραφικών της κονσόλας. 

Μέχρι στιγμής πολύ λίγα έχουν γίνει γνωστά για το PlayStation 5, εκτός από τις δηλώσεις της Sony που επιβεβαιώνει ότι θα κυκλοφορήσει γύρω στα Χριστούγεννα. Υπάρχουν αυξανόμενες ανησυχίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα αποθεμάτων λόγω της πανδημίας Covid-19, που έχει επιβραδύνει την παραγωγή σε όλο τον κόσμο. «Η ζήτηση θα είναι πράγματι πολύ υψηλή για το νέο υλικό» δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Sony Interactive Entertainment Jim Ryan, που ισχυρίστηκε νωρίτερα αυτόν τον μήνα ότι το PS5 θα αντιπροσωπεύει «το καλύτερο στον κλάδο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε εδώ:

 

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης