Η Sony Interactive Entertainment Europe (SIEE) ανακοίνωσε ότι όλοι οι φίλοι του PlayStation®, συμπεριλαμβανομένων των ήδη ενεργών μελών PlayStation®Plus, έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν 3μηνη συνδρομή PlayStation®Plus 25% φθηνότερα.

Η προσφορά θα είναι διαθέσιμη στο PlayStation™Store από την Τετάρτη 27 Ιουνίου στις 12:00 μ.μ. έως τη Δευτέρα 9 Ιουλίου στις 12:00 μ.μ. ώρα Ελλάδος . Όπως επίσης και σε ενημερωμένα καταστήματα λιανικής μέχρι και την Κυριακή 8 Ιουλίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Τα μέλη με ενεργή συνδρομή PlayStation®Plus μπορούν επίσης να «κατεβάσουν» από το PS Store το συναρπαστικό Call of Duty: Black Ops 3 για το PS4. Ο τίτλος θα είναι διαθέσιμος μέχρι τις 11 Ιουλίου και οι χρήστες θα μπορούν να παίξουν για όσο καιρό διατηρούν ενεργή PlayStation®Plus συνδρομή.

Το PlayStation®Plus αριθμεί περισσότερα από 34,2 εκατομμύρια μέλη σε όλο τον κόσμο, τα οποία απολαμβάνουν αποκλειστικές λειτουργίες και προνόμια, όπως online multiplayer στο PS4, δύο παιχνίδια PS4 τον μήνα χωρίς επιπλέον χρέωση, και online αποθηκευτικό χώρο 10GB.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης