Παρότι υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να μην διοργανωθεί στην πραγματικότητα το EURO 2020, οι φίλοι του eFootball PES 2020 [review] θα μπορούν να το απολαύσουν έστω και εικονικά. Η Konami επιβεβαίωσε ότι το EURO 2020 θα έρθει δωρεάν με τη μορφή update στο βασικό παιχνίδι στις 30 Απριλίου για PlayStation 4, Xbox One και PC.
 

Στο DLC θα δούμε και τις 55 διεθνείς ομάδες, αλλά και πιστά αντίγραφα των γηπέδων Wembley και Saint Petersburg. Στα τέλη του Ιουνίου, η εταιρεία θα προσθέσει επίσης τις επίσημες μπάλες του τελικού του EURO 2020.  Παράλληλα, το MyClub mode θα λάβει μερικές αλλαγές, όπως για παράδειγμα τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε “featured players” για τους αγώνες σας κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το EURO 2020 αναμένεται να ξεκινήσει στις 12 Ιουνίου. Η UEFA έχει προσκαλέσει σε συμβούλιο μέσω βιντεοκλήσης όλα τα μέλη της στις 17 Μαρτίου για να συζητήσουν για το τουρνουά. Άλλοι οργανισμοί, όπως το NBA και το NCAA ήδη παίρνουν δραστικά μέτρα ενάντια στον κορωνοϊό για να προστατέψουν τους παίκτες και τους οπαδούς τους.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης