H Polyphony Digital, η εταιρεία που δημιούργησε τη σειρά αγώνων αυτοκινήτου, Gran Turismo, την closed beta του πολυαναμενόμενου Gran Turismo Sport για το PlayStation 4.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τι σημαίνει closed beta; Πρόκειται για μια δοκιμαστική φάση του παιχνιδιού, στην οποία μπορεί κάποιος να έχει πρόσβαση δωρεάν για το διάστημα που θα “τρέξει” η beta, ώστε να δοκιμάσει κάποιος μια πρώιμη έκδοση του τίτλου. Αρχικά θα χρειαστεί να δηλώσετε συμμετοχή και στην πορεία να σας επιλέξουν.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν μια σειρά από αυτοκίνητα και πίστες online και ενάντια ο ένας στον άλλον. Οι πίστες και τα οχήματα θα ποικίλουν για να δοκιμαστούν διάφορες κατηγορίες και επιλογές για τις πίστες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα είναι η πρώτη φορά που θα έχουν πρόσβαση οι χρήστες στο Driver Profile, όπως έχει ενσωματωθεί αυτό στο GT Sport. Το προφίλ εισάγει νέα δεδομένα όπως το “Sportsmanship Rating”, το οποίο σας βαθμολογεί για την οδηγική σας συμπεριφορά, αλλά και την αξία σας σύμφωνα με την ταχύτητά σας και την κατάταξή σας στους αγώνες. Το παιχνίδι θα σας κατατάσσει στους αγώνες σύμφωνα με τα παραπάνω στοιχεία, ώστε κάθε αγώνας να είναι επί ίσοις όροις.

Η αρχική φάση της closed beta θα ξεκινήσει 17 Μαρτίου για αμερικάνικους λογαριασμούς. Για αρχή, η πρόσβαση θα είναι περιορισμένη και για συγκεκριμένες ώρες και ημέρες, που θα ανακοινωθούν πιο κοντά στην παραπάνω ημερομηνία.

Η Beta θα ανοίξει και θα είναι διαθέσιμη για περισσότερους χρήστες με τον καιρό.

Για να δηλώσετε συμμετοχή, πατήστε ΕΔΩ.

To Gran Turismo Sport θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο PlayStation 4, ενώ υποστηρίζει και χρήση PlayStation VR. Η ημερομηνία κυκλοφορίας ακόμα είναι άγνωστη, αλλά αναμένεται μες στο 2017, πιθανότατα το Φθινόπωρο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης