Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

H Ubisoft αποτελεί αναμφισβήτητα μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο του Gaming, ενώ φέτος κλείνει τα 30 χρόνια παρουσίας στη βιομηχανία. Με 30 studios και πάνω από 10.000 εργαζόμενους παγκοσμίως αποτελεί μία απ’ τις πιο αγαπημένες εταιρείες του χώρου, καθώς έχουν στο ενεργητικό τους πολλά franchises εκατομμυρίων πωλήσεων. Μερικές από τις αγαπημένες σειρές της Ubisoft είναι: Assassin’s Creed, Tom Clancy games (Splinter Cell, Ghost Recon, Rainbow Six, κλπ.), Rayman, Prince of Persia, Watch Dogs, Far Cry και δεκάδες άλλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εταιρεία, που τα τελευταία χρόνια σταθερά μάς παρουσιάζει εξαιρετικά παιχνίδια, πριν ένα μήνα περίπου είχε μια λαμπρή παρουσίαση στην έκθεση E3 2016. Είδαμε πολλά αγαπημένα μας franchises να επιστρέφουν, αλλά και νέα παιχνίδια που μας κέντρισαν το ενδιαφέρον. Πριν λίγες ημέρες, η ευρωπαϊκή ομάδα της Ubisoft ήρθε στην Ελλάδα και σε συνεργασία με την CD Media έκαναν μια παρουσίαση για τα ελληνικά media, η οποία ταυτόχρονα ήταν και η γιορτή για τα 30 χρόνια της παρουσίας τους στο χώρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το event πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Golden Age, όπου ο χώρος συνεδριάσεων είχε διακοσμηθεί και μεταλλαχθεί σε γκαλερί έργων της εταιρείας. Στους τοίχους υπήρχαν πίνακες με artwork από τα παιχνίδια της εταιρείας με ατμοσφαιρικό φωτισμό, που προκάλεσε το θαυμασμό των παρευρισκομένων. Έπειτα από μερικά λεπτά ξεκίνησε το main event της Ubisoft. Σε αυτό είδαμε εκτενείς παρουσιάσεις των επερχόμενων παιχνιδιών της εταιρείας και μας μίλησαν γι’ αυτά οι υπεύθυνοι. Ανάμεσα σε όσα είδαμε, υπήρχαν και κάποια clips, για τα οποία θα μπορέσουμε να μιλήσουμε εν καιρώ. Τα παιχνίδια που παρουσιάστηκαν ήταν: For Honor, Watch Dogs 2, Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands, South Park: The Fractured but Whole και Steep, ενώ ανάμεσά τους είδαμε και ένα μικρό video από το νέο παιχνίδι Just Dance. Η παρουσίαση έκλεισε με ένα trailer από την ταινία Assassin’s Creed, που αναμένεται τα Χριστούγεννα στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Θέλουμε να δώσουμε τα συγχαρητήριά μας στην Ubisoft και τη CD Media για την επιτυχημένη διοργάνωση. Ελπίζουμε να δούμε ακόμα περισσότερα αντίστοιχα events, τα οποία ίσως θα μπορούσαν να είναι και ανοιχτά προς τον κόσμο, ώστε να μπορέσουμε να δούμε και να παίξουμε κώδικα από επερχόμενες κυκλοφορίες, κάτι το οποίο δυστυχώς σπανίζει για τα δεδομένα της χώρα μας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης