Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ξέρει πώς να είναι γενναιόδωρος. Με την ευκαιρία της διεθνούς πρεμιέρας του PlayStation 5, ο επιθετικός της Μίλαν έδωσε ένα αντίγραφο της νέας κονσόλας σε καθέναν από τους συμπαίκτες του στο σύλλογο.

Ένα ωραίο όσο και πρωτότυπο δώρο, που μερικοί απ΄ αυτούς δεν παρέλειψαν να το γνωστοποιήσουν μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ευχαριστώ GOAT (ο καλύτερος όλων των εποχών) για το δώρο», έγραψε ο Ραφαέλ Λεάο στην ιστορία του στο Instagram, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με το PS5 ακόμα στο κουτί του.

Το «ευχαριστώ» δημοσίευσε επίσης ο Ματέο Μουσάκιο, ενώ ο Σάμου Καστιγιέχο πόσταρε το κουτί της κονσόλας τοποθετημένο στο πίσω μέρος της μαύρης Lamborghini του.

Χάρη στον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, που ταυτόχρονα είναι οπαδός και του ανταγωνιστικού Xbox, οι παίκτες της Μίλαν δεν διατρέχουν κίνδυνο να περιμένουν πολλές ημέρες πριν μπορέσουν να απολαύσουν τη νέα κονσόλα, καθώς σε λίγες μόνο ώρες το νέο προϊόν της Sony, που πωλήθηκε στα 499 ευρώ το ένα στην κλασική του έκδοση, δεν ήταν διαθέσιμο στην ευρωπαϊκή ήπειρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης