Τελικά οι φήμες για την κατασκευή ενός μικρότερου Nintendo Switch ήταν αληθινές, με την Nintendo να το ανακοινώνει και επίσημα, ενώ η κυκλοφορία του έχει προγραμματιστεί για τις 20 Σεπτέμβρη.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Πρόκειται για μια νέα κονσόλα η οποία θα εστιάζει στην φορητότητα, καθώς δεν θα μπορείτε να το συνδέσετε με την τηλεόραση σας, αφού δεν θα υποστηρίζει dock mode (δεν θα υπάρχει HDMI Out θύρα). Επίσης, το Lite δεν θα έχει αποσπώμενα Joy-Cons, ενώ θα απουσιάζει και η λειτουργία του HD Rumble. Παρόλο που δεν διαθέτει ξεχωριστά Joy-Cons, αν έχετε ήδη στην κατοχή σας, θα μπορείτε να τα συγχρονίσετε με το Switch Lite και έτσι θα έχετε την δυνατότητα να παίξετε παιχνίδια όπως το 1-2 Switch που απαιτούν motion controls. Η κονσόλα θα υποστηρίζει όλα τα παιχνίδια της βιβλιοθήκης του Switch που επιτρέπουν handheld mode λειτουργία. H οθόνη του θα είναι 5,5 ιντσών ενώ του Nintendo Switch ειναι στις 6,2″. Η μπαταρία του αναμενόμενα θα διαρκεί περισσότερο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Η τιμή του θα ανέρχεται στα $199 στην αγορά της Αμερικής, ενώ για την Ευρώπη αναμένεται κοντά στα 230-250€. Η κονσόλα θα κυκλοφορήσει σε τρία χρώματα: γαλάζιο, κίτρινο και γκρι. Το Νοέμβριο αναμένεται και ειδική limited έκδοση σε ειδικά χρώματα.

 

Πηγή: VG24.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης